Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 4. 2021,
8.00

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,49

1

Natisni članek

Shailene Woodley premiera

Petek, 2. 4. 2021, 8.00

3 leta

Igralko muči občutek krivde, ker se v času epidemije počuti dobro

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,49

1

Planet TV | Foto Instagram

Foto: Instagram

Nocoj ob 22.50 bo na Planetu akcijski triler Neupogljivi, v katerem igra Shailene Woodley. Igralka je priznala, da jo muči občutek krivde, ker se v času karantene zaradi epidemije novega koronavirusa počuti zelo dobro. Hkrati je razkrila, kakšno razkošno sproščanje si v tem času privošči kar doma.

Film Neupogljivi (Insurgent) je drugi del trilogije, posnete po knjižnih uspešnicah Veronice Roth, in se dogaja v futurističnem distopičnem svetu, v katerem so ljudje strogo razdeljeni na pet ločin glede na značaj. V glavni vlogi igra Shailene Woodley, ki je v enem od nedavnih intervjujev odkrito povedala, da se med omejitvami zaradi epidemije dejansko počuti zelo dobro, čeprav to težko prizna, saj ve, da pri veliko ljudeh temu ni tako.

Ne glede na občutek krivde poskuša upoštevati nasvet prijatelja, ki ji je dejal, da se je sicer pomembno zavedati trenutnega položaja, ampak da je prav tako pomembno ozavestiti svoje dobro počutje, saj kakršenkoli občutek krivde ne bo izboljšal krize.

Shailene Woodley v prizoru iz filma Neupogljivi | Foto: IMDb Shailene Woodley v prizoru iz filma Neupogljivi Foto: IMDb

Igralka je v nadaljevanju priznala, da se zaveda, da je njen občutek krivde le način racionalizacije tega, kar se trenutno dogaja na planetu, in razlaga dogajanja. Razkrila je tudi, da sama preživlja veliko manj časa na družbenih omrežjih, to pa svetuje tudi vsem preostalim. "Ne berite komentarjev. Prav želim si, da bi komentiranje novic onemogočili ali pa da bi komentarje skrili. Tudi vam svetujem, da si filtirirate vsebine, ki jih berete."

Priznala je tudi, da ima sama več kot 200 neprebranih telefonskih sporočil in več kot tisoč neodgovorjenih elektronskih sporočil. "Gre samo za preventivno ohranjanje mojega mentalnega zdravja. Upam, da me imajo ljudje okrog mene dovolj radi, da bodo to razumeli," je povedala Shailene.

Tris (Shailene Woodley) in Štirica (Theo James) v Neupogljivih | Foto: Tris (Shailene Woodley) in Štirica (Theo James) v Neupogljivih

Povedala je še, da si za sproščanje in ohranjanje pozitivnega razmišljanja v teh kriznih časih privošči razkošno kopel. "Oh, da, naredim si kopel, kakršno lahko izkusite le v toplicah. Zraven imam sveče, glasbo, uporabim pa tudi morsko sol in najrazličnejša eterična olja. Ne vidim razloga, da bi plačala za toplice, če si lahko privoščim razvajanje kar doma."

Shailene Woodley lahko vidite v filmu Neupogljivi, ki bo na Planetu v petek ob 22.50. 

V Neupogljivih poleg Shailene igrajo tudi Theo James, Octavia Spencer, Naomi Watts, Zoe Kravitz, Miles Teller, Maggie Q in Kate Winslet.

Zgodba nadaljuje film Razcepljena. Potem ko ju razkrinkajo kot Razcepljena – tista, ki se ne prilegata definiciji petih družbenih razredov oziroma ločin – se Tris in Štirica znajdeta na begu pred Jeanine, oblastiželjno voditeljico Eruditov. Medtem ko izdajalski Herosi pod Jeanininim poveljstvom rovarijo po zatiranem Chicagu in zajemajo Razcepljene, se Tris in Štirica podata prek mesta v upanju, da zaveznike najdeta med Asketi, Veritisti, Herosi in Agapejci, kot tudi med uporniško in obubožano množico tistih, ki ne pripadajo nobeni ločini. Tris, čeprav je strta in jo kljuva krivda zaradi smrti njunih družin in prijateljev, skuša odkriti skrivnost, za katero sta bila njena starša pripravljena umreti – skrivnost, ki je tudi razlog, da Jeanine ne izbira ciljev, da bi zajela Tris. Ker noče več povzročati gorja svojim ljubljenim, se Tris v vrsti domala nemogočih izzivov sooči s svojimi najglobljimi strahovi, saj namerava poiskati resnico o preteklosti – in s tem tudi prihodnosti – njihovega sveta.

Neupogljivi | Foto:

Miha Hercog Saša Lendero
Planet TV Hčerka o zaroki Saše Lendero in Mihe Hercoga: Vesela, a tudi malo jezna #video
Pri Črnem Petru
Planet TV Novi zapleti v priljubljeni gostilni: kaj nas čaka tokrat?
Piramida sreče
Planet TV Jonas Žnidaršič: Potrebno bo znanje, malo pa bo treba biti od sreče tudi 'poljubljen' #video

 

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte