SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Planet prihaja napeta serija Očividec

0,15

termometer

Planet TV |  | Foto: IMDb
Foto: IMDb

Nocoj ob 22.30 si boste na Planetu lahko ogledali napeto dramsko serijo Očividec (Eyewitness), ki je priredba norveške serije z enakim imenom (Øyevitne).  V seriji bomo spremljali zgodbo dveh najstniških fantov, katerih skrivno romantično srečanje se sprevrže v nočno moro, potem ko sta priči pokolu in vojni med zločinskimi tolpami.

Serija Očividec (Eyewitness) bo na sporedu od torka do petka ob 22.30 na Planetu.

V surovem in napetem trilerju v desetih delih "Očividec", prva dva dela serije je režirala režiserka Catherine Hardwicke (Somrak), se šolska prijatelja Philip in Henning nekega večera skrivaj sestaneta ob peščenem kamnolomu. Vendar njuno ''prepovedano'' srečanje prekine prihod avtomobila. Pred očmi se jima odvije pravi pokol, za nameček pa ju storilec tudi opazi.

Planet TV | Foto: IMDb Foto: IMDb

Fantoma uspe pobegniti, vendar si v strahu za življenje in pred tem, da bi v majhnem mestu kdo odkril njuno skrivnost, zaprisežeta, da nikomur ne bosta povedala, kaj sta videla.

Toda koliko časa bosta lahko tiho, glede na to, da je morilec še vedno na begu in da policijsko preiskavo vodi Philipova mačeha?

Napovednik za serijo Očividec v angleščini:

Prvi del napete serije Očividec (Eyewitness) bo na sporedu že nocoj ob 22.30 na Planetu.
  Planet TV Romantični konec tedna na Planetu Nepremagljivi Planet TV Imate najbolj športno družino v Sloveniji? Prijavite se!
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin