Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 2. 2019,
13.20

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

valentinovo Planet TV

Ponedeljek, 11. 2. 2019, 13.20

5 let, 2 meseca

Romantični konec tedna na Planetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Bliža se valentinovo in z njim tudi romantični filmi, ki nas bodo nasmejali, ganili in zapeljali z romantiko. Na Planetu se bosta v petek, 15. februarja, v filmu Sprejemci osvajala Tina Fey in Paul Rudd, v soboto, 16. februarja, pa smo z Robertom De Nirom in Diane Keaton vabljeni na Veliko poroko, nato pa bomo z Emmo Thompson in Piercom Brosnanom doživeli še Udar ljubezni.

  Valentinovo na Planetu | Foto:

V četrtek, 14. februarja, bo na Planet PLUS drama Otožno valentinovo (Blue Valentine) z Ryanom Goslingom in Michelle Williams v glavni vlogi. Romantična drama govori o intenzivnem odnosu med moškim in žensko, ki se strastno zaljubita, šest let pozneje pa kot zakonca naletita na težave ...

Tina Fey in Paul Rudd sta v komični romanci Sprejemci (Admission) pravi recept za sproščen petkov večer. Film je režiral Paul Weitz (Ameriška pita, Vse o fantu), zgodba pa govori o ambiciozni Portii (Fey), ki se ji po letih trdega dela obeta imenovanje na čelo oddelka za izbiro novih študentov prestižne princetonske univerze. Med iskanjem nadarjenih učencev naleti na neobičajno šolo nekdanjega svobodomiselnega sošolca Johna (Rudd), ki ji predstavi malce čudaškega, toda zelo nadarjenega varovanca Jeremiaha (Nat Wolff). Poleg tega ji razkrije, da bi bil lahko Jeremiah njen sin, ki ga je v mladosti, takoj po rojstvu, dala v posvojitev. Ker želi Portia zadevi priti do dna, se kmalu znajde v zabavnih težavah neprofesionalnega prirejanja pravil in nepričakovanih ljubezenskih zapletih.

Komična romanca Sprejemci (Admission) bo na sporedu v petek, 15. februarja, ob 20. uri na Planetu.

V soboto pa nas bosta nasmejala Robert De Niro in Diane Keaton v komični romanci Velika poroka (The Big Wedding). De Niro in Keaton namreč igrata ločenca Dona in Ellie, ki želita pred oltar pospremiti posvojenega sina. Ker na obisk prihaja njegova verna biološka mama iz Kolumbije, se morata Don in Ellie znova pretvarjati, da sta poročena. To hitro vzbudi ljubosumje Donove nove partnerice Bebe (Susan Sarandon), na plano pa pokukajo tudi številne druge nerodne in zabavne družinske skrivnosti. Ko predporočni kaos zajame celotno družino, lahko le še čudež reši skrhane ljubezenske odnose.

V filmu poleg Roberta, Diane in Susan igra še kopica znanih imen, med drugim Katherine Heigl, Amanda Seyfried, Topher Grace in legendarni Robin Williams.

Komična poročna drama Velika poroka (The Big Wedding) bo na sporedu v soboto, 16. februarja, ob 20. uri na Planetu.

Za odličen zaključek sobote pa bosta ob 21.45 poskrbela Pierce Brosnan in Emma Thompson v komediji Udar ljubezni (The Love Punch). Tudi onadva igrata nekdanja zakonca, ki pa sta po spletu naključij prisiljena v novo skupno življenjsko dogodivščino.

Ko Richard (Brosnan) tik pred upokojitvijo izve, da je bil njun pokojninski sklad žrtev premožnih finančnih goljufov, se s Kate (Thompson) odpravita po sledi denarja v Francijo. Tam nameravata goljufom ukrasti dragocen diamant, za pomoč pa zaprosita dolgoletna prijatelja. Toda ker nihče od njih nima niti najmanjšega pojma o tatvinah, se drzni podvig spremeni v zabavno kaotično avanturo.

Komedija Udar ljubezni (The Love Punch) bo na sporedu v soboto, 16. februarja, ob 21.45 na Planetu.

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte