Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
11. 6. 2022,
8.53

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Julianne Moore George Clooney Matt Damon

Sobota, 11. 6. 2022, 8.53

1 leto, 10 mesecev

Matt Damon je Georgeu Clooneyju pred snemanjem postavil ultimat

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
Matt Damon, George Clooney | Foto IMDb

Foto: IMDb

Nocoj ob 21.25 si boste na Planetu lahko ogledali kriminalno komedijo Pokvarjeno predmestje (Suburbicon), ki jo je režiral George Clooney, v glavnih vlogah pa bosta nastopila Julianne Moore in Matt Damon. Zadnji je stari znanec režiserja, vseeno pa mu je pred sodelovanjem v tem filmu postavil ultimat.

George Clooney, ki se je pri kriminalni komediji Pokvarjeno predmestje (Suburbicon) preizkusil v vlogi režiserja, je že stari znanec glavnega igralca Matta Damona. Skupaj sta namreč sodelovala že pri petih filmih, zato ne preseneča dejstvo, da je Clooney Damona povabil k sodelovanju tudi pri svoji kriminalni komediji. Glavni igralec je bil ponudbe vesel, a je priznal, da je Clooneyju pred potrditvijo sodelovanja postavil ultimat.

Exatlon
Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

Povod zanj je bilo to, da je bil Matt Damon takrat že vključen v snemanje štirih filmov, zato je Clooneyju dejal, da lahko v njegovi kriminalni komediji sodeluje le, če bo snemanje potekalo v Los Angelesu. "Takrat sem sodeloval že pri štirih filmih, svoji družini pa sem obljubil, da ne bom sprejel nobene ponudbe več. Ko me je George poklical, sem mu dejal, da bi raje videl, da me utopi, kot da ga zavrnem, ampak obljuba družini je terjala svoj dolg. Čez čas mi je napisal, da lahko snemanje filma res prestavi v Los Angeles. Sporočilo sem pokazal ženi, ki je odobrila moje sodelovanje."

Matt Damon in George Clooney sta stara znanca in zelo dobra prijatelja. | Foto: IMDb Matt Damon in George Clooney sta stara znanca in zelo dobra prijatelja. Foto: IMDb

Matt je nato razkril, da je Georga Clooneyja spoznal že leta 1999, ko sta sodelovala pri filmu Oceanovih enajst (Ocean’s Eleven). Igralec je priznal, da se je Clooney od takrat zelo spremenil, kar je tudi pojasnil:

Jutro na Planetu
Planet TV Tako je bila videti Jasna Kuljaj, ko se je prvič pojavila na filmski kameri #video

"Bolj je zrel, v kritičnih stvareh pa je še vedno stari George. Pri vsem, kar šteje, je še vedno isti, saj ima še vedno veliko srce, je neverjetno zvest in res zelo inteligenten. Najbolj je spremenil predvsem svojo kariero. Ko sem ga spoznal, je bil namreč samo velika zvezda televizije, saj je zaslovel v seriji Urgenca (ER). Zaradi tega so ga ljudje podcenjevali in sploh niso vedeli, kako talentiran je v resnici! Na srečo je to uvidel režiser filma Oceanovih enajst. Hvala bogu, saj je George Clooney zdaj eden največjih zvezdnikov, ki si jih lahko samo želiš v svojem filmu. Tudi sam zelo cenim njegovo mnenje, zato mu vedno pošiljam scenarije, da jih skupaj predebatirava in oblikujeva zapiske."

Kriminalno komedijo Pokvarjeno predmestje (Suburbicon) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.25! Pred tem pa ne zamudite premiere Kako uloviti partnerja? (Destination Wedding), ki se bo začela ob 19.45! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Družinski dvoboj
Planet TV Po izjemno napeti končnici jim je uspelo priti do glavne nagrade #video
matej rimanić
Planet TV Matej Rimanić napoveduje: Jaz bom prvi Slovenec, ki bo osvojil oskarja! #video
Selina Chhaur
Planet TV Šok za nevesto: Ne privlačiš me, ker si Azijka #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte