SiolNET. Planet TV Družinski dvoboj
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Družinski dvoboj

Po izjemno napeti končnici jim je uspelo priti do glavne nagrade #video

0,04

termometer

V drugi oddaji zabavnega kviza Družinski dvoboj sta se med sabo pomerili družina Lešnjek z glavo družine, pevko Sašo Lešnjek, in družina Cok z glavo družine, igralko Leo Cok. Po zabavnem dvoboju je slavila prva, ki je finalu v boju za glavno nagrado poskrbela tudi za izjemno napeto končnico.

Družinski dvoboj Planet TV Priljubljeni voditelj bratu razbil avto: nasmejalo vas bo, kako mu je sporočil novico #video

Tudi druga oddaja Družinskega dvoboja je poskrbela za veliko preobratov. Najprej je nekaj časa vodila družina Cok, z nekaj sreče in po nekaj modrih taktičnih odločitvah pa je družina Lešnjek prešla v vodstvo in ga zadržala tudi po peti igri. S tem si je priskrbela uvrstitev v veliki finale in možnost potegovati se za pet tisoč evrov glavne nagrade.

Družinski dvoboj | Foto:

V velikem finalu sta barve družine Lešnjek zastopala Saša Lešnjek in njen mož Alex Volasko. Prva je na pet vprašanj, ki so jih ustvarjalci kviza postavili sto Slovencem, odgovarjala Saša. Pri tem je bila zelo uspešna in s štirimi pravilnimi odgovori priborila kar 133 točk. Za osvojitev glavne nagrade morata dva tekmovalca skupaj osvojiti 200 točk.

Žan Papič Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video

Videti je bilo, da bo imel Alex lahko nalogo, a je med odgovarjanjem na vprašanja večkrat ponovil isti odgovor kot Saša. In ker to ne šteje, je moral povedati drug odgovor, zato pa mu je še pred zadnjim vprašanjem zmanjkalo časa. Tako so bili na koncu upoštevani samo trije njegovi odgovori.

Družinski dvoboj | Foto:

Najprej se je zdelo, da bo to premalo, a mu je s prvima dvema odgovoroma uspelo doseči presenetljivo veliko točk in jih je do zadnjega potreboval samo še 11. Pred razkritjem števila točk pri zadnjem odgovoru je bila v studiu napetost na vrhuncu. Zatem je sledilo olajšanje, saj je z zadnjim odgovorom presegel mejo 200 točk in svoji ekipi pomagal do pet tisoč evrov nagrade. Več v zgornjem videu.

Nocoj v Družinskem dvoboju

V tretji oddaji Družinskega dvoboja nas čakata dve glasbeni družini. Na eni strani nas bodo zabavali najstniški idoli Dennis, Steffanio in Mark, člani legendarne skupine Game Over, ki se bodo prepustili vodstvu karizmatičnega pevca Sebastiana.

Družinski dvoboj | Foto:

Na drugi strani jim bodo štrene mešali postavni fantje iz Ansambla Galama z rekreativnim boksarjem Miho kot glavo družine, strojnikoma Klemnom in Filipom ter maskoto benda in kurentom Miho.

Druzinski dvoboj | Foto:

Družinski dvoboj z voditeljem Žanom Papičem je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 19.45. Zamujene oddaje najdete tudi na Planeteka.si.   

Žan Papič Planet TV Kviz Družinski dvoboj bo vodil Žan Papič! Ella Ding Planet TV Pri 28 letih avstralska nevesta že prisega na lepotne popravke #foto Tamara, Brent Planet TV Prvi avstralski ženin ogorčen: Poročil sem se s psihopatko Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Poroka na prvi pogled se nadaljuje z avstralskimi pari!  
Spremljajte nas tudi na omrežjih InstagramFacebookYouTube in Twitter.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin