Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 7. 2021,
15.39

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Planet TV

Četrtek, 29. 7. 2021, 15.39

2 leti, 9 mesecev

Konec tedna z družinskimi filmi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

V soboto ob 19.45 bo na Planetu srčen film Kupili smo živalski vrt, v nedeljo ob isti uri pa se bomo zabavali ob romantični komediji Katera je prava. V nedeljo popoldne nas bo ponovno nasmejala tudi nepozabna Past za starše z Lindsay Lohan.

V soboto ob 19.45 bo na Planetu družinska komična drama Kupili smo živalski vrt (We Bought a Zoo), ki je posneta po resnični zgodbi. V glavnih vlogah igrajo Matt Damon, Scarlett Johansson, Elle Fanning in Thomas Haden Church, zgodba pa govori o mladem vdovcu Benjaminu, ki želi pozabiti na boleče spomine in obrniti nov list življenja. Z bistro hčerko in uporniškim sinom se želi preseliti na podeželje, zato z veseljem sprejme ugodno ponudbo za hišo z velikim posestvom. Toda življenje se jim čez noč postavi na glavo, ko ugotovijo, da so skupaj s hišo kupili tudi živalski vrt, za katerega morajo skrbeti. Na pomoč jim priskoči lepa oskrbnica Kelly, vendar se kmalu izkaže, da je življenje z eksotičnimi živalmi lahko zelo boleče in zabavno.

Kupili smo živalski vrt | Foto: Kupili smo živalski vrt

V soboto ob 22.10 bo na sporedu še komedija Odklop (Wanderlust) z Jennifer Aniston in Paulom Ruddom v vlogi meščanskega para, ki se znajde brez zaposlitve, zato se odločita preizkusiti alternativni način življenja in se pridružiti komuni, ki živi v naravi.

V nedeljo ob 13.40 nas bo na Planetu zabavala družinska komedija Past za starše (The Parent Trap) z nepozabno Lindsay Lohan v vlogi dvojčic, ki sta bili ob rojstvu ločeni in sta odraščali vsaka pri svojem staršu, nato pa se srečata na taborjenju in se odločita zamenjati mesti.

Katera je prava | Foto: Katera je prava

V nedeljo ob 19.45 nas bo medtem očarala romantična komedija Katera je prava (Definitely, Maybe) z Ryanom Reynoldsom, Abigail Breslin, Islo Fisher, Rachel Weisz in Elizabeth Banks. Posrečeno sestavljeni film nam pokaže, da nikoli ni prepozno poseči v tisto, kar je že bilo, in morda v drugo priti do srečnega konca.

Zgodba govori o  samohranilcu Willu, ki je sredi ločitve, ko ga začne njegova radovedna 10-letna hči spraševati o njegovem življenju pred poroko. Rada bi izvedela vse o tem, kako so se njeni starši srečali in zaljubili. Z miselnimi "izleti" v devetdeseta leta prejšnjega stoletja ta očarljiva in resnično romantična komedija gledalca neprestano drži v negotovosti ...

Rebelde
Planet TV Spremljajte Rebelde na Planetu
Havaji 5.0
Planet TV Glavna junaka serije rojstni dan praznujeta skupaj
Jose Ron
Planet TV Zvezdnik zaradi pika škorpijona pristal na urgenci #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte