SiolNET. Planet TV Filmi in serije
1,88

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralka priznala, da je s tem filmom poskušala rešiti svoj zakon #foto

1,88

termometer

Nocoj ob 23. uri si boste lahko na Planetu premierno ogledali ljubezensko dramo Ob morju (By the Sea), ki jo je režirala Angelina Jolie. Zvezdnica je s takratnim možem Bradom Pittom zaigrala tudi v glavni vlogi. V enem izmed intervjujev je razkrila, da je s tem filmskim projektom poskušala rešiti njun zakon.

Angelinin film Ob morju, za katerega je napisala scenarij, ga režirala in v njem zaigrala v glavni vlogi, govori o paru, ki poskuša med bivanjem v francoskem obmorskem hotelu rešiti težave v zakonu. Poleg nje je v glavni vlogi nastopil Brad Pitt, njen takratni mož, s katerim sta ločitev oznanila približno leto po izidu filma.

Pri Črnem Petru Planet TV Pri Črnem Petru se bomo spomnili najboljših glasbenih nastopov

V medijih so se takoj pojavila predvidevanja, da je Angelina v tej ljubezenski drami namigovala na lastne težave. Kot kaže, to na neki način drži, saj je zvezdnica priznala, da je želela s tem projektom oživiti romanco in popraviti odnos z Bradom.

Angelina Jolie in Brad Pitt v prizoru iz filma Ob morju Angelina Jolie in Brad Pitt v prizoru iz filma Ob morju

"Na delu sva se spoznala in vedno, ko sva delala skupaj, sva bila dobra ekipa. Menila sem, da bi bil skupen filmski projekt dobra priložnost za izboljšanje najinega komuniciranja. Delno se je to tudi zgodilo, delno pa sva dodatno poglobila najina nesoglasja," je dejala igralka. Povedala je tudi, da se je njuno zasebno življenje odražalo na snemanju in da se je videlo, da je omajalo njuno sodelovanje. "Nad nama je konstantno bedel oblak vsega, kar sva prestajala doma," je priznala Angelina.

Preživetje v divjini Planet TV Bi znali z žvečilko in baterijo zanetiti ogenj? #video 360°

Angelina Jolie v filmu Ob morju v vlogi Vanesse Angelina Jolie v filmu Ob morju v vlogi Vanesse

Ne glede na to, da jima v zasebnem življenju ni uspelo rešiti zakona, Angelina zatrjuje, da ne obžaluje, da sta z Bradom skupaj posnela to ljubezensko dramo. "Umetnost lahko v nas vzbudi bolečino ali pa nam jo pomaga premagati. Vesela sem, da sva sodelovala, ker si tako deliva še eno izkušnjo več. Čeprav nama ni pomagala, sva z njo lahko drug drugemu sporočila, kar sva morala, in mislim, da bi bilo to na drugačen način le še težje," je še dejala Angelina Jolie.

Ljubezensko dramo Ob morju z Angelino Jolie in Bradom Pittom si na Planetu lahko premierno ogledate nocoj ob 23. uri.
Srečno samski Planet TV Oglejte si 2. del serije Srečno samski #video   nezvestoba, prevara, ločitev Trendi Vse to se lahko zgodi tudi vam #video Ubij Eve Planet TV Ubij Eve – slastno temačna in modno ozaveščena serija
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin