Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
17. 5. 2020,
9.57

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,96

Natisni članek

Rekrut Al Pacino

Nedelja, 17. 5. 2020, 9.57

3 leta, 11 mesecev

Igralec priznal: Zaradi starosti manj komplimentov, a več uspeha

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,96
Al Pacino | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Nocoj ob 22.10 si boste na Planetu lahko ogledali akcijski triler Rekrut (The Recruit), v katerem v glavni vlogi poleg Colina Farrella igra tudi Al Pacino, ki je pred kratkim praznoval osemdeseti rojstni dan in priznal, da so mu leta prinesla znižanje števila prejetih komplimentov, a da o upokojitvi ne razmišlja.

martian
Planet TV Deset zanimivih dejstev o filmski uspešnici z Mattom Damonom

Al Pacino, ki velja za enega najuspešnejših igralcev Hollywooda, je pred kratkim dopolnil osemdeset let. Ob svojem jubileju je povedal:

"Že dolgo mi na ulici ni nihče rekel, da sem videti dobro za svoja leta. Prej mi rečejo, da sem videti kar dobro, glede na to, da sem še živ," je priznal igralec, dodal pa še, da prvič v življenju ni navdušen nad svojo slavo, saj ne more skriti svoje dejanske starosti. "Če si slaven, je tvoj rojstni dan opevan v vseh medijih. Nikakor ne moreš lagati o svojih letih," je dejal Al Pacino.

Al Pacino v vlogi, ki mu je prinesla že deveto nominacijo za oskarja. | Foto: IMDb Al Pacino v vlogi, ki mu je prinesla že deveto nominacijo za oskarja. Foto: IMDb

Ne glede na leta pa se igralec niti slučajno ne namerava upokojiti. Njegova lanskoletna filmska uspešnica Irec (The Irishman) mu je namreč prinesla že deveto nominacijo za oskarja. To ga je očitno zgolj dodatno motiviralo za delo, saj ga lahko vidite tudi v Netflixovi uspešnici letošnjega leta – seriji Hunters.

"Nastopiti v televizijski seriji … Krasna izkušnja. Česar ne morem reči za vsak projekt, pri katerem sem sodeloval," je priznal Al Pacino.

Osemdesetletni Al Pacino v najnovejši seriji Hunters. | Foto: IMDb Osemdesetletni Al Pacino v najnovejši seriji Hunters. Foto: IMDb

Ključ za uspešno delo in njegovo nadaljevanje kariere se po igralčevih besedah skriva v njegovem elanu. "Srečen sem, ker imam še vedno veliko željo in hrepenenje po delu," je priznal igralec. "Ne samo po delu, tudi po tem, da bi še naprej polno živel. Mislim, da tovrsten zagon prekaša vsak talent." 

Al Pacina boste nocoj lahko videli na delu v akcijskem trilerju Rekrut, ki bo na sporedu ob 22.10 na Planetu. Pred tem pa si lahko ogledate tudi znanstvenofantastično dramo Marsovec, ki bo na sporedu ob 20.00.

Gasilci
Planet TV Poglejte si predstavitveno oddajo Gasilci #video
Preživetje v divjini
Planet TV Tako lahko sami izdelate baklo s smolo #video 360°
Pri Črnem Petru
Planet TV Sredi snemanja je voditeljici odpadel nos #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte