SiolNET. Planet TV Exatlon
1,87

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Obeta se najbolj nenavaden izločitveni dvoboj do zdaj #video

1,87

termometer

Tretji dan finalnega tedna v Exatlonu bodo tekmovalci začeli z izločitvenim dvobojem med dekleti, ki pa bo, kot kaže, vse prej kot običajen. Zadnjih šest tekmovalcev se bo nato pomerilo še na tretji tekmi končnice.

Včeraj smo že spremljali izločitveni dvoboj med fanti, kjer sta se za nadaljevanje tekmovanja pomerila Alen Lamper in Samo Petje. Samu je v napetem dvoboju šele po treh izkoriščenih medaljah uspelo ugnati 21- letnega Celjana, ki se je moral posloviti od Exatlona.

Exatlon Planet TV Rekorder po številu nastopov po epskem dvoboju zapušča Exatlon #video

Tretji dan finalnega tedna v Dominikanski republiki bomo tokrat začeli z ženskim izločitvenim dvobojem. Lara Deu in Marjanca Polutnik sta si z zmagama na prvih dveh tekmah končnice zagotovili nadaljevanje tekmovanja, za še eno prosto mesto pa se bosta na izločitvenem dvoboju nocoj pomerili Vanja Štembergar in Eva Peternelj, ki na zadnjih dveh tekmah zaradi poškodbe ni tekmovala.

Mišica Planet TV Mišica tudi v Jutru na Planetu poskrbel za odmerek smeha #video

V izločitvenem dvoboju sta se tako znašli tekmovalki, ki sta zaradi poškodb na poligonih potrebovali šivanje. To je bil razlog, da sta nocojšnji dvoboj poimenovali "spopad šivov", Vanja pa je še predlagala, da bi lahko bil nocojšnji izločitveni dvoboj malce poseben.

"A greva, pa greva zelo previdno? Obe isto in zelo previdno. Počakava, da obe prideva čez, nato pa previdno zmečeva. Pa kar bo, bo," je med drugim povedala Vanja, Evi pa se ideja sploh ni zdela slaba. Več v zgornjem videu.

Po izločitvenem dvoboju bo nocoj na sporedu še tretja tekma končnice. Zmagovalca med fanti in dekleti si bosta že zagotovila vstopnico za veliki finale, ki bo na sporedu v petek.

Exatlon je na sporedu do petka ob 19.45, ko nas čaka VELIKI FINALE. Exatlon lahko spremljate tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin pa najdete tudi na Planeteka.si.

Pina Umek Planet TV Pina Umek: Razočarana sem, ker sem iz Exatlona odšla na tak način #video Jan Čampa Planet TV Jan Čampa razkril, zakaj je skoraj predčasno zapustil Exatlon #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin