SiolNET. Planet TV Exatlon
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Letališče preplavile posebne živali #video #foto

0,02

termometer

Ekstremna televizijska preizkušnja Exatlon prihaja na Planet že v ponedeljek, 6. septembra, ob 19.45. Rdeča in modra ekipa sta že odpotovali v Dominikansko republiko in veliko pozornosti poželi tudi na letališčih...

Exatlon Planet TV Poglejte, kdo vse se bo preizkusil na najtežji televizijski preizkušnji

Kuščarji, škorpijoni in opice sredi letališča na poti do Dominikanske republike. K sreči je šlo za tekmovalce oddaje Exatlon, ki so si s posebnimi vajami krajšali čas med poleti. Rdeča ekipa je že prispela na eksotični cilj, pot do tja pa so ovekovečili s fotografijami in zgodbami na Instagramu. 

Kako je videti džungla v izvedbi tekmovalcev, si poglejte v spodnjem videu.

Aleksandra Podgoršek, državna prvakinja v ritmični gimnastiki, se je od Slovenije poslovila v svojem slogu. 

Fantje in dekleta so se med dolgo in naporno potjo zabavali, prav tako pa so bili veseli novega doma oz. postelje. Marjanca Polutnik je tako zapisala, da je utrujena, a da se priprave na Exatlon že začenjajo. 

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Vsi so se morali posloviti od svojih profilov na družbenih omrežjih, saj med snemanjem oddaje ne bodo imeli dostopa do njih. Vsak se je tik pred odhodom lotil veliko priprav in organizacije, Denis Chorchyp pa je sledilce nagovoril še z letališča. Profile tekmovalcev bodo zdaj prevzeli njihovi prijatelji ali poslovni partnerji.

Oddaja Exatlon že od 6. septembra na Planetu, in sicer vsak delavnik ob 19.45. Za koga boste navijali vi?
  Modra ekipa Exatlon Planet TV To je modra ekipa izzivalcev Exatlona Exatlon Planet TV Tako gibčni so tekmovalci najbolj športne preizkušnje #video Exatlon Planet TV Tako postavne so tekmovalke novega TV-šova #foto

 

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin