SiolNET. Planet TV Exatlon
1,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Kdo je po petih tednih najboljši tekmovalec Exatlona? #video

1,12

termometer

V oddaji Exatlon, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 19.45, ni pomembno samo, katera ekipa zmaguje, za posameznega tekmovalca je zelo pomembno tudi njegovo osebno razmerje zmag in porazov na poligonih, saj jih to lahko reši pred izločilnim dvobojem.

Exatlon Planet TV Exatlon sta zapustila kar dva tekmovalca #video

Osebna statistika tekmovalcev Exatlona je nadvse pomembna, saj v primeru poraza ekipe na tekmi za obstoj njen statistično najslabši tekmovalec postane prvi dvobojevalec. Njegovega nasprotnika pa mora nato izbrati statistično najboljši tekmovalec v ekipi.

Exatlon

Na dnu lestvice najboljših posameznikov preteklega tedna tokrat najdemo novinki Kajo Casar in Noemi Jae, ki v svojem sicer prvem tednu tekmovanja v Exatlonu še nista okusili slasti zmage na poligonu. Na drugi strani je bil v zadnjem tednu najuspešnejši Franko Bajc, ki je na osmih nastopih zabeležil le en poraz, druga najuspešnejša je bila Pina Umek z enim porazom s petih nastopov. Več v zgornjem videu.

Jutro na Planetu Planet TV Nik Korošec se je po prihodu domov že soočil z Evinim fantom #video

Lestvica je nekoliko drugačna v seštevku dosekov tekmovalcev vseh petih tednov skupaj. Na vrhu je članica rdeče ekipe Triglav Pina Umek, drugo mesto zaseda njena sotekmovalka Marjanca Polutnik. Natančnejše primerjave med posameznimi tekmovalci si lahko pogledate tudi na tej povezavi.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV V Exatlon prihaja tudi Kaja Casar Vražje dame Planet TV Slovenski plesalki je moral mož dvoriti kar šest let #video Exatlon Planet TV Iz Pekla so se vrnili kot zmagovalci #video Vrazje dame Planet TV To vražja dama zameri svojemu očetu #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin