SiolNET. Planet TV Exatlon
1,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Exatlon sta zapustila kar dva tekmovalca #video

1,03

termometer

V oddaji Exatlon je bil na sporedu izločitveni dvoboj, zato je bilo jasno, da bo eden od tekmovalcev v ekipi Triglav moral zapustiti tekmovanje za 50 tisoč evrov. Malce nepričakovano pa so brez sotekmovalca ostali tudi v modri ekipi Jadran. 

Exatlon Planet TV Prvi poraz rdeče ekipe na najpomembnejši tekmi #video

Dan v Exatlonu je minil v znamenju napetosti pred večernim izločilnim dvobojem, v katerega so prvič po petih tednih morale tekmovalke iz ekipe Triglav. Prva dvobojevalka je bila zaradi statistično najslabših rezultatov Nives Orešnik, ki se je v zadnjem času ubadala s poškodbami. Njeno nasprotnico je morala izbrati Pina Umek, ki je bila statistično najboljša tekmovalka.

Še pred tem dvobojem pa so tekmovalci zbrali na poligonu tekme za medalje. Gre za posamično tekmo, ki zmagovalcema med fanti in dekleti prinese prednost, ki jo lahko unovčita v izločilnem dvoboju, če se tam znajdeta.

Preden pa so se tekmovalci pognali po poligonu, je modra ekipa ostala brez enega najpomembnejših členov. Zaradi poškodbe, ki ga je pestila v zadnjem času, je tekmovanje zapustil Luka Turk, steber ekipe Jadran, kot ga je poimenoval Miran Ališič. 

Medaljo sta na koncu osvojila Andrei Lenart - Thorminator pri fantih in Eva Peternelj pri dekletih.

Exatlon 800x200

Po zanimivi tekmi za medalje so se člani Triglava preselili na poligon izločilne tekme, kjer sta se za obstanek v tekmovanju udarili Nives Orešnik in Aleksandra Podgoršek. Več spretnosti, hitrosti in natančnosti je na koncu v igri na štiri zmage pokazala Nives, ki se je vmes nekajkrat tudi čustveno zlomila, kar nekaterim njenim sotekmovalcem ni bilo preveč pogodu. Kot prva iz rdeče ekipe Triglav je morala Exatlon zapustiti Aleksandra Podgoršek.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
Exatlon Planet TV Iz Pekla so se vrnili kot zmagovalci #video Jutro na Planetu Planet TV Nik Korošec se je po prihodu domov že soočil z Evinim fantom #video Skyfall Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin