SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zala si še fanta ne more najti, kaj šele moža

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Boj za dediščino se je očitno začel, Maja in Zala si morata čim prej najti moža.

Maja in Zala sta ugotovili, da se boj za dediščino začel. Če posest dobi Eli, bo dala vse državi za razkopavanje, pravi Maja. Anica pa bi naredila resort na Grediču, doda Zala. “Ne bom dovolila, da se turisti pasejo po naši zemlji. Špacapanova zemlja je za brajde, ne za tobogane,” zatrdi.

Zadnji čas je, da se tudi sami podata v boj za dediščino — in se poročiti. Maja je noseča in brez Žana, zato ocenjuje, da so njene možnosti slabe, zato si mora Zala čim prej najti primernega fanta za možitev. Nekaj primernih kandidatov je na obzorju, Mario, Toni, tudi Gušto, ki pa se zadnje čase obnaša čudno. “Neizživeta spolnost dostikrat privede do deviantnega vedenja in podobnih težav,” se pošali Maja, Zala pa ji odgovori, da če ima kdo težave s spolnostjo, potem je to sama, saj si niti fanta ne more najti, kaj šele moža.

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN.

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin