SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Zala skuša Toniju povedati, da je noseča

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Za Zalino nosečnost zdaj ve tudi Anica, a Zala mora novico povedati še Toniju. Poglejte, kako je minil prvi poskus ...

Sestri se proti pričakovanjem lepo pogovorita in Anica je Zali v oporo. A kaj, ko Zala še vedno ni povedala za nosečnost Toniju, otrokovem očetu. V posnetku poglejte, kako ji je šel prvi poskus pri iskrenosti o otroku, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Anica in Smiljan se vrneta na Gredič, kjer Anica dobi od Berta spodbudo, da se spet poda v boj za dediščino. Časa je malo, ampak Anica ima asa v rokavu. Žare, ki si je dobro postlal v Vietnamu, ji je dolžan uslugo! Anici se uspe dogovoriti za res velik posel. Berto mora pogoltniti svoj ponos, Elijina in Ibrova kariera pa je po Ibrovem nastopu na televiziji na kocki. Na fakulteti vsepovprek letijo suspenzije ...

 

Tretja sezona Ene žlahtne štorije je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV.

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

 

Naročniki storitev Telekom Slovenije si lahko prvo in drugo sezono serije Ena žlahtna štorija ter predpremierno vse nove dele tretje sezone, 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV, ogledajo brezplačno. Več informacij o tem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin