SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Tatjana ima z Ibrom skrivne namene

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Tatjana in Ibro sta po novinarski konferenci tudi nazdravila, eno je vodilo k drugemu in pristala sta v objemu. Ampak kaj točno ima za bregom Tatjana?

Ibro in Tatjana se zelo zbližala, kozarček po novinarski konferenci pa se je končal s poljubom. Še preden se Ibro zave, že pomaga pri Tatjaninem “neznanstvenem” življenjskem projektu in vabilo med rjuhe ni tako nenačrtovano, kot se zdi … Več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Zala se smeji Marievi ponudbi, da bo Špacapanom odpisal dolg, če Zala ponovno postane njegova punca. A jo smeh kaj hitro mine, ko ugotovi, da zaradi Aničine nepremišljene poslovne poteze njena družina lahko izgubi del posestva. Eli zadnji hip reši evangelij sv. Marka pred tem, da bi ga Žan do konca pokadil, zvitega v joint. Razočarano ugotavlja, da Žanu ni več pomoči. Berto ima medtem dovolj nespametnih poslovnih podvigov, ki ogrožajo posest, Bonifacij pa pod težo godajoče slabe vesti pride na Gredič Bertu ponuditi svojo pomoč.

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin