Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 10. 2015,
15.51

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Janez Starina Matjaž Javšnik Ena žlahtna štorija

Ponedeljek, 26. 10. 2015, 15.51

6 let, 6 mesecev

[VIDEO] Smiljan pravi, da je zločinec iz lastne hiše

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ena žlahtna štorija | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Berta misel na nepridiprava, ki mu je uničil vino, ne pusti pri miru. Smiljan mu ponudi svojo pomoč, saj ima kot nekdanji policist "širok spekter znanja".

Smiljan je bil nekoč policist, zato Bertu pri iskanju krivca ponudi svojo pomoč. Po policijski statistiki je največja možnost, da storilec prihaja iz lastne hiše, pravi Smiljan, kar Berta še bolj razjezi. A Smiljan se ne da in ponudi svoj “širok spekter znanja policijskih raziskav”. Kakšno so, lahko preverite v videu, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Žan se je z Elijino pomočjo vrnil k Maji na Gredič. Želi priznati Maji o svojem življenju klošarja v Ljubljani, a Eli v želji, da bi Maja Žana sprejela nazaj in da bi bila vsaj sestra srečna v ljubezni, naplete zgodbo … Zaradi skrivne pogodbe z Mariem so na Grediču vsi nastrojeni proti Anici, ki čustveno uteho – enkrat za spremembo – najde pri svojem Smiljkotu. Berto je prepričan, da ve, kdo je iztočil njegovo vino. Odide na balinišče, kjer Marko nagovarja vaščane, da morajo stopiti skupaj, če želijo prodreti na evropske trge. Avguštin, ki je v Ljubljani videl Ibra v vročem objemu Tatjane, je razočaran nad znanstveniki in znanostjo.

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

 

Ne spreglejte