[VIDEO] Ponesrečen prizor: Nerodna Eli nasmeji druščino

Se spomnite, ko so pupe tolažile Marijo? Vmes so se tudi nasmejale - zaradi nerodnosti Ane Dolinar, ki igra Eli. Poglejte!

[VIDEO] Ponesrečen prizor: Nerodna Eli nasmeji druščino
Foto: Planet TV

Med snemanjem Ene žlahtne štorije večkrat pride do posnetkov, ki jih je potrebno ponoviti, pogosto pa je za ponavljanje kriv tudi smeh. Poglejte, kako je Ani Dolinar, ki igra Eli, iz rok padel rekvizit, kar je nasmejalo vse soigralke. Ne zamudite tudi novega dela Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV!

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV Kaj nas če čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Avguštin in Bonifacij, trgovska potnika z vinom na terenu, prvič v življenju zares postajata oče in sin. Prodaja gre odlično, a Avguštinu se mudi domov. Toda kako naj se odpeljeta, če je Bonifacij pri predstavitvi popil kakšen, no, liter preveč? Sergej in Zala sta medtem zbegana zaradi prvega poljuba. Nihče od njiju tega ni pričakoval. Za nameček je dan kot naročen za to, da ima Marija svoj prvi resni pogovor z bodočo snaho. Zmačkana Smiljan in Žan pa od Sergeja s težavo izvlečeta, kar ju v resnici zanima: kaj se je včeraj v gostilni v resnici dogajalo? In kako sta sploh prišla domov?

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, ponovitev pa lahko ujamete naslednji dan popoldne.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano