SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Ponesrečen prizor: Ko se Smiljan preveč vživi v svojo vlogo

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Med snemanjem prizora je Matjaž Javšnik nehote nasmejal svoja soigralca, prizor pa so seveda morali snemati ponovno. A nič ne de, smeh je pol zdravja.

Se spomnite prizora iz Ene žlahtne štorije, ko je Marko hotel govoriti z Anico, da bi potrdila, da gre na dokumentu res za njen podpis? Prizor je bilo potrebno ponavljati, saj se je Smiljan, ki ga igra Matjaž Javšnik, malce preveč vživel v svojo vlogo živčnega moža ter s tem nasmejal tudi svoja soigralca. Poglejte in se nasmejte tudi vi, vsekakor pa ne zamudite novega dela Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV. Sezona se vztrajno bliža koncu, v petek, 16. decembra, bo na sporedu zadnji del!

 

Kaj nas če čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Berto, oblečen v črno, po Štorijah obeša letake, ki razburijo vaščane. Sergej, ki je na pol izvohal načrt za pobeg mlade družinice, dobi genialno idejo. Anica ne bo šla nikamor brez svojega sina. Zato se Sergej nenadoma začne smukati okoli Marijine hišice, kar lastnico začne spravljati ob živce. Gušto in Zala Marijo in Bonifacija nagovorita, da se spodobi, da bi odšla na Gredič izrazit sožalje. Bosta že mlada dva pazila na Angelka ...

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, ponovitev pa lahko ujamete naslednji dan popoldne.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin