[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Poslušajte, kaj Berto sporoča vnukom

Berto se počuti čedalje slabše, za nameček pa ga s kamero nadleguje Žan, ki želi, da Berto sporoči nekaj svojim zanamcem. Poglejte, kaj je Berto položil na srce vnukom!

[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Poslušajte, kaj Berto sporoča vnukom
Foto: Planet TV

Žan dobi drzno idejo. Kot producent, režiser in scenarist bo posnel svetovni dokumentarec. Loti se snemanja, ki ga pripelje tudi do Berta. Ta se počuti čedalje slabše, Žan pa ga uspe prepričati, da mu preda sporočilo za zanamce … Poglejte v ekskluzivnem posnetku zgoraj, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20.00 na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Po velikem čudežu v cerkvici Marije Snežne se angažira vsa vas. Marko prepričuje Tonija, da postane posrednik pri mami Zorici v zvezi z ločitvijo in posrednik pri prijatelju Guštu, da bi se ta odločil svojo čudežno dejavnost opravljati kar v gostilni.  Berto se med skrivanjem težav vse bolj zapleta v srčni brodolom z Adelino. Med Zalo in Sergeja pa na velika vrata vstopa nova težava, ki se na prvi pogled zrcali kot priložnost, prijateljstvo in dobri angel ...

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano