[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Adelina uredi z Ludvikom. Ali res?

Adelina se v Ljubljani dobi z Ludvikom in ga prepriča, da pomaga Eli, ki jo Tatjana predstavlja kot lažnivko. Ludvik obljubi pomoč, a ko se Adelina obrne in odide, je še bolj zgovoren ... Poglejte!

[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Adelina uredi z Ludvikom. Ali res?
Foto: Planet TV

Adelina v Ljubljani poskuša prepričati Ludvika, da ustavi izid Tatjanine knjige. Čeprav Ludvik izida ne more ustaviti, pa Eli priskrbi intervju na televiziji, v katerem bo lahko razkrila resnico o njenih arheoloških najdbah v Štorijah. A ko Adelina meni, da se je vse dogovorila ter odide, Ludvik pokaže svoj pravi obraz … Poglejte v ekskluzivnem posnetku zgoraj, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20.00 na Planet TV!

 

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Bonifaciju so na poti s Svete Gore popustile zavore. Na pomoč pokliče Majo, ki ugotovi, da so zavore na hrošču uničene. Bonifacij spet posumi, da ima prste vmes Marija. Mirica želi poskrbeti za izčrpanega Smiljana, on pa pred njo zbeži pod prho, kjer končno v miru zaspi. Smiljanov počitek pod prho je kratkotrajen, saj ga Mirica spečega odnese naravnost v posteljo. Zala pove Toniju, da daje odpoved, Gabi pa mu kasneje namiguje, da je Sergej zelo posesiven ... Berto medtem Žanu pove, da umira, a to mora ostati njuna skrivnost. Žanu je hudo zaradi Berta. Ponudi mu, da mu priskrbi naravno zdravilo za njegove težave s pritiskom. Marko pa je na robu izbruha jeze, saj se želi Zorica s svojim ljubimcem naseliti v gostilno.

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano