SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Berto obljublja, da bo nekomu "razbil rit"!

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Berto je ponosen na svoja dekleta in na trgatev, toda hčerke so se na novico o očetovi zaroki odzvale vsaka po svoje.

Ljubezen v jeseni življenja svojemu očetu najbolj privošči Maja, Anica pa mu očita, da si je po mamini smrti prehitro poiskal drugo žensko. Adelinina vrnitev gre v nos tudi Mariji, ki je prepričana, da bo nova “gospodarica Grediča” igrala gospo, medtem ko bodo vsi ostali trdo delali. Anica in Marija skujeta zaroto, a Berto nad njunim obnašanjem ni nič kaj vesel in obljublja trdo roko! Več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Alojzij v vasi išče Avguština, najde pa mačkastega Bonifacija, ki škofu očita, da je uničil Avguštinovo zaupanje v svetost Cerkve. Bonifacij je zaposlen tudi z igranjem zakonskega svetovalca Marku in Zorici, vendar mu ta posel ne gre najbolje od rok. Marko je navdušen, ker se je v vas vrnila Adelina, verjame namreč, da bo Zorica zapustila Adelinino stanovanje ter se vrnila k njemu ...

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin