Utrinki prvega snemalnega dne Ene žlahtne štorije #foto

Prenovljena Ena žlahtna štorija se že jeseni vrača na Planet TV, v Ljubljani pa je konec julija padla prva klapa. Že na prvi snemalni dan smo spoznali tri nove obraze, ki se bodo pridružili nekaterim že znanih obrazom te pristne slovenske štorije.

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV

Eno od vidnejših vlog bo v novi sezoni Ene žlahtne štorije odigrala Lea Mihevc, ki se je po uspešni manekenski karieri podala v igralske vode. Lea igra očarljivo fotografinjo Lauro, mlado svetovljanko, ki pride v Štorije iskat svoje korenine. A vaščani so prepričani, da je obiskovalka v resnici tesno povezana s skrivnostnim bogatim prišlekom.

Med novimi obrazi v Eni žlahtni štoriji bomo spoznali tudi Cvetko, ki jo igra Tanja Dimitrievska. Cvetka je Laurina mama, vdova, odločna in svobodna ženska odprtega duha, ki usodo jemlje v svoje roke. Njeno jezikavo, šaljivo in dobrosrčno prijateljico Lučko medtem igra Urška Hlebec. Lučka pozna Lauro od rojstva in ji je kot teta.

1 / 12

2 / 12

3 / 12

4 / 12

5 / 12

6 / 12

7 / 12

8 / 12

9 / 12

10 / 12

11 / 12

12 / 12

Ena žlahtna štorija se na spored Planet TV vrača že jeseni.
Serijo lahko podprete tudi na Facebooku.

Sorodne vsebine

Komentarji

2
  • dejann / 28.07.2017. ob 14:11

    Super punce, vse tri. Naj jim uspe vrniti priljubljenost in uspeh Ene žlahtne štorije, ki je res precej zvodenela, predvsem pa bila nenormalno nabasana z reklamami.

  • Ratko / 27.07.2017. ob 19:06

    Na začetku je bila to kar zanimiva nadaljevanka, potem je pa vse skupaj zašlo v razvlečeno nadaljevanje z neverjetnimi dogodki. Škoda.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano