Poglejte prvi napovednik za novo sezono Ene žlahtne štorije!

Na Planet TV se z novo sezono kmalu vrača priljubljena Ena žlahtna štorija! Prva klapa je že padla, na ogled pa je tudi prvi napovednik te pristne slovenske štorije.

[video: 63978 / Ena žlahtna štorija: Mlade ljubezni]

V šesti sezoni Ene žlahtne štorije se bodo že znanim obrazom pridružili tudi novi in dodobra razburkali dogajanje v seriji. Pristna slovenska štorija bo tokrat pokukala tudi v preteklost, v Štorije namreč pride očarljiva mlada fotografinja Laura (Lea Mihevc). Vaščani so prepričani, da je tesno povezana z bogatim prišlekom, ki je v Brdih kupil dvorec Vipolže. A Laura je v Štorije v resnici prišla iskat svoje korenine, kar še posebej vznemiri Bonifacija, Marka in Berta ... Ena žlahtna štorija: Mlade ljubezni tako na Planet TV prinaša nove lokacije, nove obraze in stare grehe.

 

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Sorodne vsebine

Komentarji

5
  • matija11 / 13.08.2017. ob 19:17

    Rafko... če te ne bi zanimalo tudi ne bi ne bi pisal na to temo... ti kar glej, da boš lahko komentiral ko bo treba... kar v udoben naslonjač se zvrni in čakaj!!!

  • papirnica / 03.09.2017. ob 19:40

    Hahaha to je pa kr neki, naša mala klinika je bila še kr za gledat in tv dober dan ostalo je pa katastrofa pa še to samo poglejte vsaka večer na enem programo gorski zdravnik na drugem gorski čuvaj samo še gorska prostitutka manka !

  • Rafko / 08.08.2017. ob 12:45

    Kdo pa to sploh gleda ?

Prikaži vse

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano