Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 10. 2015,
15.26

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Vesna Jevnikar Janez Starina Ajda Smrekar Primož Forte Ena žlahtna štorija

Ponedeljek, 5. 10. 2015, 15.26

6 let, 7 mesecev

Bo Gušto zasnubil Zalo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ena žlahtna štorija | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Avguštin je po pogovoru z Bertom in škofom Alojzijem zmeden bolj kot kdajkoli. Škof Alojzij ga opominja, da ni bolj iskrenih namenov, kot je pomagati Cerkvi ...

Berto in Avguštin imata precej podobne ljubezenske dileme. Berto se v iskanju odgovorov napoti v Adelinino sobo, Avguštin pa v vinogradu išče pravo pot za svoje nadaljnje življenje — bo bolj meseno ali duhovno? Škof Alojzij je Avguština opomnil, da je zdaj božji vojščak, varuh svete vere in mora izpolnjevati božjo voljo. Prepričuje ga, da bi morala biti poroka njegova prioriteta, saj bi s tem Bogu še bolj ustregel kot z meništvom. V glavi pa Guštu odzvanjajo tudi Bertove besede, da nihče ne bi smel iz rok spustiti ljubezni svojega življenja … Kako se bo odločil Gušto preverite v novem delu Ene žlahtna štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Selma je navdušena nad bodočo sinovo ženo, a kmalu izve, da besede v intervjuju niso bile Eline. Težko je tudi Anici, ki ima zagovor na sodišču, a je nihče nima ne časa ne volje spremiti v sodno dvorano. Smiljan si medtem celi srčne rane pri Toniju v njegovi podrtiji. Berto se medtem odloča za najpomembnejši korak v življenju … Bo krenil v Argentino za svojo Adelino?

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Ne spreglejte