SiolNET. Planet TV Bar
1,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Glasujte za velikega zmagovalca Bara!

1,43

termometer

BAR oddaja v živo
Glasovanje za zmagovalca poteka že zdaj. Foto: Bojan Puhek

Takoj po koncu sobotne oddaje v živo so se odprle glasovalne linije za velikega zmagovalca resničnostnega šova Bar na Planetu. Glasovanje bo potekalo vse do finala, k telefonskim glasovom pa se bo v finalu prištel tudi zaslužek, pretvorjen v glasove. Finalisti namreč od zdaj naprej delajo vsak zase in vsakemu je cilj narediti čim večji zaslužek, ki se nato pretvori v glasove.

Pravilo je naslednje: deset evrov v zaslužku je enakovrednih enemu telefonskemu glasu. Po sobotni oddaji v živo se v ponedeljek in petek upošteva celoten promet, v torek, sredo in četrtek pa promet od prodaje vin, penin, izdelkov Odlično in čokolade.

Poleg tega so bili v sobotni oddaji v živo barovci postavljeni pred izziv – razdeljeni v dve skupini so morali odplesati koreografiji dveh znanih skladb. Kristian, Sandi, Nika in Tea so morali odplesati na skladbo Thriller Michaela Jacksona; Srečko, Matej in Katarina pa na pesem Single Ladies, ki jo izvaja Beyonce.

Žirija, ki so jo sestavljali voditelja Jasna Kuljaj in Domen Kumer ter Barov menedžer Emi, je nato podelila svoje glasove. Emi je dal glas skupini, ki je plesala na glasbo Beyonce, Jasna in Domen pa skupini, ki je plesala na Michaela Jacksona. Tako so Nika, Tea, Kristian in Sandi zmagali, za nagrado pa je vsak od članov za finale prejel 50 dodatnih glasov.

Bar Planet TV Nika tik pred velikim finalom v solzah odhaja domov!

Kako glasovati za tistega, ki si po vašem mnenju zasluži veliko zmago?

Za svojega favorita lahko glasujete na enega od načinov, predstavljenih spodaj. Barovec, ki bo prejel največ glasov, bo zmagovalec Bara in bo domov odnesel nagrado v višini 50 tisoč evrov.

1. Sandi (Če želite, da zmaga Sandi, glasujte za številko 1)

2. Matej (Če želite, da zmaga Matej, glasujte za številko 2)

3. Kristian (Če želite, da zmaga Kristian, glasujte za številko 3)

4. Katarina (Če želite, da zmaga Katarina, glasujte za številko 4)

5. Tea (Če želite, da v Baru zmaga Tea, glasujte za številko 5)

6. Srečko (Če želite, da zmaga Srečko, glasujte za številko 6)

Glasovanje poteka prek USSD, 090 in SMS:

  • USSD-uporabnik v mobilni telefon vtipka *383*1# kliči, *383*2# kliči, *383*3# kliči, *383*4# kliči, *383*5# kliči ali *383*6# kliči.
  • 090-uporabnik prek stacionarnega telefona pokliče 090 55 01, 090 55 02, 090 55 03, 090 55 04, 090 55 05 ali 090 55 06.
  • SMS-uporabnik posreduje SMS s ključno besedo BAR in št. kandidata na 4411, torej BAR1, BAR2, BAR3, BAR4, BAR5 ali BAR6 na 4411.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 390
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin