Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
29. 12. 2018,
17.00

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,41

1

Natisni članek

Bar resničnostni šov Bar Bar na Planetu

Sobota, 29. 12. 2018, 17.00

5 let, 3 mesece

Bar na Planetu

Nika tik pred velikim finalom v solzah odhaja domov!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,41

1

Bar | V zadnji oddaji pred velikim finalom so se na vročih stolih potili Srečko, Nika, Katarina in Tea. | Foto Ana Kovač

V zadnji oddaji pred velikim finalom so se na vročih stolih potili Srečko, Nika, Katarina in Tea.

Foto: Ana Kovač

V zadnji oddaji v živo pred velikim finalom so se na vročih stolih potili Srečko, Nika, Katarina in Tea. Kljub temu je bilo vzdušje na Kongresnem trgu 3 sproščeno. Tekmovalci so se namreč pomerili v plesu, zaradi česar sta se Srečko in Matej preoblekla v ženski. Tea in Matej sta presenetila s trditvijo, da sta po novem samo prijatelja. Barovcem pa so se zaradi pomoči, ki jo potrebujejo v lokalu v finalnem tednu, pridružili nekateri že izpadli tekmovalci. A pomoči ne bo potrebovala Nika, saj ste gledalci odločili, da tik pred velikim finalom zapušča šov.

Najprej smo videli, kako so tekmovalci preživeli božične praznike in kdo vse jih je obiskal v Baru. Čeprav so bili zaradi udeležbe v šovu ločeni od družin, so se imeli lepo. "V tem času so se med nami stkale tesne vezi, tako da je bilo lepo. Tudi domači so nas obiskali, Teina mama pa nam je vsem prinesla darilca," je povedal Sandi. "Definitivno sem pogrešala družino, mi je bilo malo tesno pri srcu. Ampak barovci so postali moja druga družina in je bilo lepo povečerjati z njimi in se družiti," je dodala Katarina.

Barovci z Barovim menedžerjem Emijem, ki že vse dolge tedne budno bdi nad njimi. | Foto: Ana Kovač Barovci z Barovim menedžerjem Emijem, ki že vse dolge tedne budno bdi nad njimi. Foto: Ana Kovač

A kmalu je prešerno vzdušje zmotila slaba volja zaradi zadnjih nominacij. Ki so se po precejšnjem taktiziranju razpletle tako, da so ta večer na vroče stole sedli Srečko, Nika, Katarina in Tea. Zadnja je dejstvo, da je na vročem stolu, komentirala: "Nisem jezna na Sandija in Mateja, ki sta nekako pripomogla k temu, da sem tukaj ... Sta se pač odločila, kakor sta se odločila."

Tea in Matej po novem samo prijatelja

Ker je bilo zadnjih nekaj dni precej trenj med Barovima golobčkoma, voditelja Jasna Kuljaj in Domen Kumer nista mogla brez vprašanja, kaj je zdaj z njima. Sta se pobotala ali ne? Tea je vse presenetila z odgovorom: "Odločila sva se, da sva samo prijatelja." Matej pa je k temu dodal: "Vem, da me imajo ljudje zunaj za hinavca, ampak tisti, ki me poznajo, vedo, da ni tako. Jaz imam Teo iskreno rad, samo dobro ji želim in res je nikoli ne bi zafrknil."

Tekmovalci so se tokrat pomerili tudi v plesu.  | Foto: Ana Kovač Tekmovalci so se tokrat pomerili tudi v plesu. Foto: Ana Kovač

Barovci pokazali plesne spretnosti

Nato so se barovci, razdeljeni v dve skupini, pomerili v plesnih nastopih. Kristian, Sandi, Nika in Tea so morali odplesati na skladbo Thriller Michaela Jacksona, Srečko, Matej in Katarina pa na pesem Single Ladies, ki jo izvaja Beyonce. Tekmovalci so ves teden gledali videospota omenjenih skladb in sestavljali ter vadili koreografijo. Da bi bili čim bolj prepričljivi, sta se Matej in Srečko celo preoblekla v ženski.

Žirija, ki so jo sestavljali voditelja Jasna in Domen ter Barov menedžer Emi, so nato podelili svoje glasove. Emi je dal glas skupini, ki je plesala na glasbo Beyonce, Jasna in Domen pa skupini, ki je plesala na Michaela Jacksona. Tako so Nika, Tea, Kristian in Sandi zmagali, za nagrado pa v finalnem tednu vsak od članov prejme 50 dodatnih glasov.

V Bar se v finalnem tednu vrača nekaj že izpadlih Barovcev. | Foto: Ana Kovač V Bar se v finalnem tednu vrača nekaj že izpadlih Barovcev. Foto: Ana Kovač

Šovu se za finalni teden pridružuje nekaj nekdanjih barovcev

V finalnem tednu bodo finalistom priskočili na pomoč že izpadli barovci, kajti tistim, ki ostajajo v bitki za 50 tisoč evrov, bo dodaten par rok pri delu v lokalu prišel še kako prav. A pri klicanju izpadlih tekmovalcev se je zgodil velik nesporazum med Teo in Matejem. Oba sta si namreč zaželela Marušo, ki jo je prvi poklical Matej, kar je Teo ujezilo. "Pojavil se je nesporazum, Tei sem se tudi opravičil in ji bil pripravljen odstopiti Marušo," je pojasnil Matej, ki je na koncu Marušo obdržal. Tea pa je na pomoč poklicala nekdanjo barovko Anjo.

Tudi preostali so dobili pomoč. Sara bo pomagala Niki, Gregorja je na pomoč poklical Sandi, Katarina si je izbrala brata Vida, Kristian in Srečko pa sta pomoč našla drugje, ne med izpadlimi barovci.

V zadnji oddaji pred finalom so bili vsi odlično razpoloženi. | Foto: Ana Kovač V zadnji oddaji pred finalom so bili vsi odlično razpoloženi. Foto: Ana Kovač

V Baru divjale strasti?

Je Nika res bila s kar tremi? Sta se Matej in Tea končno predala strastem? Kristian je povedal, da si je Nika eno večer dala duška. "Jaz ne vem, o katerih treh Kiki govori, bil je samo eden in samo poljubljala sva se," je priznala rdečelasa Primorka. Potem je bil čas, da še Tea in Matej pojasnita situacijo. Matej se je pošalil, da sta pod tušem v Emijevi kopalnici prala njegove spodnjice in da nista seksala.

Prvi sta si oddahnili Katarina in Tea

Nato je napočil trenutek, ko sta si lahko dva od tistih, ki so ta večer sedeli na vročih stolih, oddahnila, saj smo izvedeli, da ste gledalci naprej v boj za glavno nagrado poslali Katarino in Teo. Srečko je ob tem povedal, da je hvaležen za izkušnjo in za to, da je bil del šova, ter da zmago privošči prav vsakemu izmed njih. "Pridružujem se Srečkovim besedam. Vesela sem, da sem spoznala vse te Barovce in da sem bila del tega," je dodala Nika.

Nato sta voditelja povedala, kar smo vsi že ves večer nestrpno želeli slišati. V bitki za glavno nagrado ostaja Srečko, medtem ko je morala Nika tik pred velikim finalom zapustiti šov.

Šov je morala tik pred velikim finalom zapustiti Nika, ki ob tem ni mogla skriti solz. | Foto: Ana Kovač Šov je morala tik pred velikim finalom zapustiti Nika, ki ob tem ni mogla skriti solz. Foto: Ana Kovač

S tem smo dobili šest finalistov resničnostnega šova Bar. To so: Kristian, Sandi, Matej, Srečko, Katarina in Tea. Od tega trenutka naprej gledalci tudi glasujete, kdo naj bo zmagovalec šova. V glasove pa se bo pretvoril tudi promet, ki ga bodo finalisti od tega včera naprej delali v lokalu. Naj se torej finalni boj za najboljšega začne!

Kako glasovati za svojega favorita?

Za svojega favorita lahko glasujete na enega od načinov, predstavljenih spodaj. Barovec, ki bo prejel največ glasov, bo zmagovalec Bara in bo domov odnesel nagrado v višini 50.000 evrov.

1. Sandi (Če želite, da zmaga Sandi, glasujte za številko 1.)

2. Matej (Če želite, da zmaga Matej, glasujte za številko 2.)

3. Kristian (Če želite, da zmaga Kristian, glasujte za številko 3.)

4. Katarina (Če želite, da zmaga Katarina, glasujte za številko 4.)

5. Tea (Če želite, da v Baru ostane Tea, glasujte za številko 5.)

6. Srečko (Če želite, da zmaga Srečko, glasujte za številko 6.)

Glasovanje poteka prek USSD, 090 in SMS:

USSD-uporabnik v mobilni telefon vtipka *383*1# kliči, *383*2# kliči, *383*3# kliči, *383*4# kliči, *383*5# kliči ali *383*6# kliči.

090-uporabnik prek stacionarnega telefona pokliče 090 55 01, 090 55 02, 090 55 03, 090 55 04, 090 55 05 ali 090 55 06.

SMS-uporabnik posreduje SMS s ključno besedo BAR in št. kandidata na 4411, torej BAR1, BAR2, BAR3, BAR4, BAR5 ali BAR6 na 4411.

Ne spreglejte