SiolNET. Planet TV Bar
6,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

V pretepu jo je skupil tudi Kristian #video

6,21

termometer

Bar na Planet TV |  | Foto:

V pretepu med barovkama Jasmino in Laro je nekaj udarcev prejel tudi Kristian, ki je hotel obračun med njima preprečiti.

Bar na Planet TV Planet TV Pretep v Baru: Jasmina fizično obračunala s sotekmovalko #video

Dramatično dogajanje v stanovanju barovcev se je začelo z glasnim prepirom med Saro in Laro, končalo pa s fizičnim obračunom med Laro in Jasmino. Prva, ki sta posredovala, ko sta si barovki skočili v lase, sta bila Sandi in Kristian, drugi pa je pri posredovanju tudi sam prejel nekaj udarcev. Da so bili udarci zanj precej boleči, je med držanjem za glavo potrdil Eriku in Mateju: "Itak, da me je 'pr'bila'!" Več pa v spodnjem videu.

Več o ozadju hudega spora med Laro in Jasmino ter o posledicah za vpleteni tekmovalki izveste v nocojšnji epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 
emi in erik Planet TV Huda kri v Baru: Emi "popenil" na Erika #video BAR SOBOTA 22092018 Planet TV Izpadli barovec Žiga v prvem intervjuju: Čakal bom na Laro #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 118
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin