SiolNET. Planet TV Bar
6,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Noemi prišla v Bar in razčistila z Matejem: Ti si kriv, da nisem šla v Ameriko! #video

6,29

termometer

Bar - Matej in Noemi
Foto: Planet TV

Nekdanje sotekmovalce je na Kongresnem trgu 3 obiskala Noemi, ki je pred nekaj tedni sama zapustila Bar. Obisk je izkoristila tudi za to, da je razčistila stvari z Matejem, s katerim sta se takrat razšla brez slovesa in v slabih odnosih.

V prvih tednih v Baru sta se Matej in Noemi zelo zbližala, naklonjenost, za katero sta ves čas poudarjala, da je zgolj prijateljska, pa sta si večkrat izkazala tudi z objemi. To je motilo Noemijinega fanta Josho, ki živi v Ameriki in ki je ves čas budno spremljal vse novice, povezane z resničnostnim šovom.

A v zadnjih dveh tednih Noemijinega bivanja v Baru se je nekaj zgodilo v njenem odnosu z Matejem in začela sta se prepirati. Ker se Matej ni hotel več prepirati z njo, jo je začel ignorirati, kar mu je Noemi zamerila. Celo tako zelo, da je tik pred odhodom domov izjavila, da Mateju ne privošči zmage, ker jo je s svojim vedenjem razočaral.

bar Planet TV V Baru spet prepiri: v lase sta si skočila Noemi in Matej! Bar - Matej in Noemi Planet TV Konec naklonjenosti med barovcema Noemi in Matejem? #video

A očitno je zdaj napočil čas za razčiščevanje stvar. Tako se je Noemi ob obisku Bara temeljito pogovorila z Matejem, ki ji je takoj rekel, da je ves čas vedel, da ne bo takoj po odhodu iz šova odšla k fantu v Ameriko. "Ves čas si govorila, da boš takoj, ko greš ven, šla v Ameriko, pa nisi šla. Sem vedel, da bo tako," ji je navrgel, Noemi pa mu je odvrnila, da je prav on kriv za to.

Pogovoru se kasneje pridruži tudi Sandi, ki  je Noemi vprašal, kaj je zdaj s tem njenim ameriškim fantom. Sta sploh še skupaj ali ne?

Delček nadvse zanimivega pogovora Noemi in Mateja si lahko ogledate spodaj, več pa ne zamudite v nocojšnji epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 22.30 na Planetu.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Taktične nominacije na vroči stol posadile Sandija, Katarino, Teo in Kikija #video BAR oddaja v živo Planet TV Ekskluzivni intervju z Noemi: V Bar sem šla po vizum za Ameriko #video BAR oddaja v živo Planet TV Noemi prvič spregovorila po odhodu iz šova: To je bil fair play!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 163
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin