SiolNET. Planet TV Bar
6,92

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Noemi ali Tea? Matej razkril, katero bi izbral. #video

6,92

termometer

Bar na Planet TV |  | Foto:

O Mateju in njegovih "ljubezenskih zapletih" z Noemi in Teo je bilo že veliko napisanega, tokrat pa je barovec razkril, za katero bi se odločil, če bi lahko izbiral.

V prvih tednih šova so iskrice preskakovale med Matejem in Noemi, kasneje pa se je njun odnos močno ohladil in Noemi po odhodu iz šova o Mateju ni govorila ravno v najlepšem tonu. Matej je kratek čas jokal za Noemi, nato pa tolažbo našel v Tejinem objemu.

Ravno ko sta Tea in Matej nehala skrivati, da sta si všeč, pa je za razburjenje poskrbela Noemi s svojim z obiskom v Baru. Tea nikakor ni mogla skriti ljubosumja. Tudi sicer ji postane neprijetno vsakič, ko nekdo omeni Noemi ali če se okoli Mateja sukajo druga dekleta.

Verjetno jo bo pomiril odgovor Mateja na vprašanje, za katero bi se odločil, če bi lahko izbiral med njo in Noemi. Njegov odgovor si lahko pogledate v spodnjem videu.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar Planet TV Kovčke so spakirali novoselci, na koncu sta odšla le Tadej in Vid #foto BAR oddaja v živo Planet TV Nika seksala pred očmi javnosti #video bar Planet TV Take slike na Instagramu objavlja barovec Tadej #foto Bar Planet TV Vid: Takoj vidim, ali je zadeva vroča ali ne #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 112
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin