Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
15. 12. 2018,
16.28

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,19

5

Natisni članek

Bar Bar na Planetu resničnostni šov Bar

Sobota, 15. 12. 2018, 16.28

5 let, 4 mesece

Bar na Planetu

Bar zapušča povratnica Maruša

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,19

5

Bar | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

Nocojšnja oddaja v živo je bila še posebej zanimiva, kajti treba je bilo razčistiti marsikaj. Kristian se je poljubljal s kar dvema mladenkama, zbližala sta se tudi Katarina in Srečko, ki sta noč prespala objeta v Srečkovi postelji. Nekdo pa bo moral znova oditi domov, in to je bila povratnica Maruša.

Resničnostni šov Bar bo 5. janurja 2019 doživel svoj epilog, a kmalu se na Planet vrača nova sezona priljubljenega resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija. Prijavite se lahko TUKAJ!

Najprej so Barovci pokomentirali novico, ki so jo izvedeli v tem tednu, in sicer da bo veliki finale že 5. januarja, torej čez tri tedne. Matej je povedal, da so občutki mešani, saj so se v teh dolgih tednih, kar so tekmovalci del šova, precej navezali drug na drugega, hkrati pa bo lepo spet oditi domov. Tea pa je dodala, da si zdaj zagotovo vsi, ki so še v šovu in je finale že skoraj na dosegu roke, želijo priti do konca.

Tekmovalci z menedžerjem Emijem. | Foto: Ana Kovač Tekmovalci z menedžerjem Emijem. Foto: Ana Kovač

A nekoga od četverice, ki so ta večer zasedali vroče stole, v finalu zagotovo ne bo. Za obstanek v šovu so se tokrat borili Nika, Gregor, Maruša in Katarina, ki je v vročih stolih že rekorderka, saj je tukaj sedela že petič. Maruša pa se je ob novici, da mora znova na vroči stol, razjokala. Najbolj jo je zmotilo dejstvo, da je o njeni usodi odločil Tomaž Jeraj, ki je bil teden dni v Baru v vlogi nekakšnega inšpektorja. Gregorja vroči stol ni presenetil, saj je bil zaradi spleta okoliščin edina opcija v njihovi trojici - Katarina je že bila posedena na vroči stol, Matej je imel imuniteto.

Nato je sledilo presenečenje za voditeljico Jasno Kuljaj, ki 15. decembra praznuje rojstni dan. Sovoditelj Domen Kumer in Barovci so ji zapeli in Domen ji je izročil rojstnodnevno torto.

Voditeljica Jasna Kuljaj 15. decembra praznuje rojstni dan, zato jo je sovoditelj Domen Kumer presenetil z rojstnodnevno torto. | Foto: Ana Kovač Voditeljica Jasna Kuljaj 15. decembra praznuje rojstni dan, zato jo je sovoditelj Domen Kumer presenetil z rojstnodnevno torto. Foto: Ana Kovač

Tekmovalci o boju trojic

V tem tednu so se Barovci borili med seboj v treh skupinah, ki so imele po tri člane. Zmagovalna ekipa dobi imuniteto pri naslednjih nominacijah. Barov menedežer Emi je povedal, da so bili vsi zelo pridni in so si res prizadevali narediti čim boljši promet. Ter da lahko končno tekmovalcem povsem zaupa in jih pušča tudi same v lokalu.

Nato so skupine dobile še posebno nalogo - vsaka je morala izbrati enega člana, ki bo za slavljenko Jasno zmešal rojstnodnevni koktajl. Pijačo zanjo so mešali Srečko, Matej in Tea, voditeljico pa je najbolj prepričal Matejev koktajl.

Voditeljico Jasno je najbolj prepričal Matejev koktajl. | Foto: Ana Kovač Voditeljico Jasno je najbolj prepričal Matejev koktajl. Foto: Ana Kovač

Nato je napočil trenutek, da Emi razglasi zmagovalno trojico, to so bili: Kristian, Srečko in Nika. Poleg imunitete so za nagrado dobili tudi ponedeljkov izlet, ki bo tokrat športno obarvan. Trenirali bodo na prav posebni vadbi pri nekdanjem skakalcu Damjanu Frasu.

Barovci v tem tednu tudi dobrodelni

V tem tednu so Matej, Gregor in Katarina obiskalo družini iz Tržiča, ki ji je vodna ujma uničila dom. Darilne bone Lidla v vrednosti 2000 evrov in 380 evrov, ki so jih zbrali tekmovalci sami, so podarili družini. Gregor je bil pa še malce dodatno dobrodelen, ko je gostu lokala, ki je naročil kavo, nato sam, iz svojega žepa plačal kavo, ki ni imel denarja. "Glede na to, da delam v gostinstvu šele teh nekaj mesecev, kar sem tukaj notri, se mi je to prvič zgodilo. Najprej nisem vedel, kako bi reagiral, ampak ljudje imamo različne zgodbe in nikoli ne vemo, kdaj se bo kdo znašel v kakšni takšni situaciji," je povedal Gregor.

Voditelja sta bila ta večer še posebej hudomušno razpoložena. | Foto: Ana Kovač Voditelja sta bila ta večer še posebej hudomušno razpoložena. Foto: Ana Kovač

V tem tednu tudi veliko zabavnih in romantičnih trenutkov

Barovce je obiskal čarovnik, ki je najbolj osupnil Marušo, Srečka so navdušile Tajke, ki so se ustavile na zunanjem šanku, dober vtis, predvsem na moški del tekmovalcev, pa so pustila dekleta, ki so jih za diskovečer učile kotalkanja.

Potem pa sta morala Katarina in Srečko pojasniti, kaj se dogaja med njima. Zadnje dni sta si pogosto izmenjevala objeme in poljubčke na lička, celo noč sta prespala objeta v Srečkovi postelji.

Prvi varni Barovki sta bili Katarina in Nika. | Foto: Ana Kovač Prvi varni Barovki sta bili Katarina in Nika. Foto: Ana Kovač

"Med nama ni nič takšnega, do njega res čutim iskreno ljubezen," je povedala Katarina in dodala: "Srečko mi je res eden boljših Barovcev, res mi veliko pomeni. Trenutno nisem v fazi, ko bi iskala ljubezen, definitivno pa ga imam res rada. In ja, po več mesecih se pač paše k nekomu malo stisnit, je pa ostalo pri tem." Srečko pa je povedal: "Katarina je lepotica, ampak predvsem si štejem v čast, da mi je začela zaupat in da sem ji lahko v podporo. Tudi jaz imam njo iskreno rad, nisem pa zaljubljen."

Na zagovoru pa sta se znašla tudi Matej in Tea, ki sta v tem tednu imela nekaj težkih trenutkov. Matej je bil ljubosumen zaradi Teinega sproščenega odnosa s Kristianom. "Med nama s Teo nikoli ni bilo nič. Povedal sem že, da ne bi nikomur skakal v zelje, sploh pa ne Mateju, ki je moj dober prijatelj," je pojasnil Kristian. Matej pa je dodal, da je odnos s Teo spet na istem kot prej in da so napadi ljubosumja pri obeh mimo.

Kiki si je v tem tednu privoščil nekaj zabave v troje. | Foto: Ana Kovač Kiki si je v tem tednu privoščil nekaj zabave v troje. Foto: Ana Kovač

Kristian pa si je v tem tednu privoščil zabavo s kar dvema puncama. Poljubil je eno, poljubil je drugo, nato sta se dekleti poljubili še med seboj. Malce zardel Kristian je povedal: "To so stvari, ki se dogajajo v vseh nočnih klubih, samo da je tukaj vse pod kamerami. Upam, da dekletoma ni preveč nelagodno zdaj. Jaz ju vabim, da se vrneta."

Prvi varni tekmovalki sta bili Katarina in Nika

Medtem ko sta si lahko že nekaj minut pred koncem oddaje Katarina in Nika oddahnili, saj ste gledalci odločili, da ostajata v bitki za 50.000 evrov, sta se Maruša in Gregor še vedno tresla na vročih stolih. A kmalu je napočil trenutek resnice: prek telefonskega glasovanja ste odločili, da Bar zapušča Maruša, bitko za zmago pa nadaljuje Gregor.

Spet spremenjena pravila igre

V šovu tako ostaja osem tekmovalcev, ki se bodo v tem tednu znova borili v parih: Sandi in Matej, Katarina in Tea, Kristian in Gregor, Srečko in Nika. "Nominacije bodo tokrat zelo zelo posebne," jim je le navrgla Jasna, Emi pa obljubil, da jim bodo natančna pravila igre znana kmalu.

Ne spreglejte