SiolNET. Planet TV Bar
1,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Najbolj nenavadni bari sveta #foto

1,18

termometer

Bar na Planet TV

V resničnostnem šovu Bar, ki se jeseni vrača na Planet TV, se bodo tekmovalci in tekmovalke preizkusili v vodenju najboljšega bara na planetu. Za ogrevanje pred začetkom najbolj zabavnega, glasnega in nepozabnega šova v Sloveniji smo izbrskali nekaj najbolj nenavadnih barov na svetu. Bi si upali vstopiti?

Bar v obliki krste

Ta bar vsekakor spada med najbolj čudne bare na svetu, saj ima njegova zunanjost obliko pogrebne krste. V višino in širino meri šest metrov, dolga pa je 20 metrov. V baru boste na stenah našli pogrebno dekoracijo s krstami in pogrebne cvetlične aranžmaje, da bi gostje dobili občutek pogreba. Po drugi strani želijo ljudi opozoriti, kje bodo končali, če se odločijo, da bodo pili in vozili. Čeprav je koncept zelo nenavaden, je vsekakor edinstven.

Bar na Planet TV

Bar s straniščno tematiko

Lahko bi se strinjali, da je pogovor o straniščih med kosilom zelo neprimeren, zato je vprašanje, zakaj bi nekdo odprl bar s straniščno tematiko, zelo primerno. In ne samo to, v Tajvanu obstaja cela veriga lokalov z imenom Modern Tolilet, ki je zelo dobro obiskana in ima veliko zvestih gostov. Gostje namesto na stolih sedijo na straniščnih školjkah, v straniščnih školjkah pa je postrežena tudi hrana.

Bar bolnišnica

Večini obisk bolnišnic ni ravno najbolj všeč, vseeno pa je v Singapurju bar, ki spominja na bolnišnico. Sobe v obliki tablet so medsebojno povezane in oblikovane tako, da dajejo občutek potovanja zdravila. Gostje lahko pijejo iz epruvet, jejo iz jeklenih posod, ki jih poznamo pod imenom ledvička, sedijo na invalidskih vozičkih in namesto da bi sedeli na barskih stolčkih, ležijo v bolnišničnih posteljah.

 

#clinicbar

A post shared by Paolo Nobili (@paolo_nobili) on

Najmanjši bar na svetu

Nočni klub, imenovan The Miniscule of Sound, so leta 2000 v Guinnessovi knjigi rekordov razglasili za najmanjši nočni klub na svetu. Primeren naj bi bil za 14 ljudi, vključno z DJ-jem. Površina lokala je 1,2 metra krat 2,4 metra.

Bar na Planet TV

Najbolj glasen, zabaven in nepozaben bar prihaja jeseni na Planet TV. Vse novičke, povezane z resničnostnim šovom Bar, lahko spremljate TUKAJ. Pridružite se nam tudi na strani na Facebooku in sodelujte v debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV V Bar grejo po slavo, denar in ljubezen! #foto #video Bar 2018 - avdicija Maribor Planet TV Nekdanji barovec razkril nenavadni vzdevek #video Bar na Planet TV Planet TV Kreativna producentka Bara razkriva: Vsi se prej ali slej razgalijo! #intervju bar Planet TV Tako je bilo na avdiciji za Bar v Ljubljani #foto #video

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Al / 31.07.2018. ob 15:20 0 0

    Tale Klinika bar iz Singapurja je super, že bil tam.

    0 0
delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin