Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 1. 2019,
12.00

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

Natisni članek

Bar na Planetu resničnostni šov Bar Bar

Torek, 1. 1. 2019, 12.00

5 let, 3 mesece

Bar na Planetu

Izpadla barovka Nika: Čudno se bo vrniti v realnost #intervju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90
Bar | Nika je le teden pred finalom Bara izpadla iz bitke za 50.000 evrov. | Foto Ana Kovač

Nika je le teden pred finalom Bara izpadla iz bitke za 50.000 evrov.

Foto: Ana Kovač

V soboto ste gledalci odločili, da mora bitko za glavno nagrado 50.000 evrov zapustiti Nika. Ta žalosti in razočaranja ob dejstvu, da le teden dni pred velikim finalom zapušča šov, ni mogla skriti. Ob razglasitvi, da mora domov, so jo oblile solze.

Za svojega favorita, ki si po vašem mnenju najbolj zasluži zmago v resničnostnem šovu Bar, lahko glasujete že zdaj! Kako, preverite TUKAJ.

Nika, šov si zapustila v solzah. Zakaj?

Ker sem bila razočarana, da sem ga zapustila tik pred finalom, ki sem si ga zelo želela.

Se ti zdi, da bi dobila mesto v finalu, če bi bila del šova od samega začetka? Da si dobila najmanj podpore, ker si prišla - tako kot Srečko - pozneje v šov?

Večkrat sem že omenila, da bi se lahko vse drugače odvilo, če bi bila v šovu od začetka. Dejstvo je, da so si gledalci že na začetku šova izbrali svojega favorita in si je res težje pridobiti podpornike, če prideš naknadno.

Nika pravi, da se je v šovu odlično zabavala in da bo pogrešala prav vse, predvsem pa sotekmovalce. | Foto: Ana Kovač Nika pravi, da se je v šovu odlično zabavala in da bo pogrešala prav vse, predvsem pa sotekmovalce. Foto: Ana Kovač

Vseeno si se potem na hitro odločila, da v finalnem tednu pomagaš Srečku in tako ostaneš del Bara. Kako to? Zakaj takšna odločitev?

Srečko je v šov prišel kot novoselec, tako kot jaz. Dobro sva se ujela, zelo dobro sodelujeva pri delu in mi "ta novi" si moramo med sabo pomagati.

Komu bi najbolj privoščila zmago, če bi morala enega izbrati, in zakaj?

Zmago bi najbolj privoščila Mateju ali Katarini. Matej se je od samega začetka že večkrat izkazal, veliko se je naučil in zelo dobro dela. Katarina je zelo dobra gostinka in meni najbližja od tekmovalcev.

Komu pa najmanj privoščiš zmago in zakaj?

Vsak, ki je preživel v Baru vsaj en teden, si zasluži zmago, že samo zaradi vseh pritiskov z vseh strani, tako da tukaj ni niti enega, ki bi ga izpostavila, da si ne bi zaslužil naziva zmagovalca.

Nika je ob novici, da je prejela najmanj glasov in da odhaja domov, zajokala. | Foto: Ana Kovač Nika je ob novici, da je prejela najmanj glasov in da odhaja domov, zajokala. Foto: Ana Kovač

Kaj se ti je v teh tednih, kar si bila del šova, najbolj vtisnilo v spomin?

Meni bo celoten šov ostal v zelo lepem spominu, vsak dan posebej. Toliko stvari se je zgodilo, da ne bi mogla izpostaviti točno določenega dogodka, ker je bil vsak dan res po svoje poseben.

Kaj ti je bilo najtežje v tem času?

Najtežje mi je bilo za rojstni dan, tisti teden, ko je bil tukaj Tomaž, in me je po eni uri obiska moje družine nagnal v stanovanje. Res se mi ni zdelo pošteno in takrat sem bila res prizadeta.

Novo epizodo resničnostnega šova Bar si oglejte že jutri ob 22.25 na Planetu, v soboto ob 20. uri pa ne zamudite še velikega finala!

Boš kaj pogrešala, zdaj ko je šova konec?

Dejansko bom pogrešala vse, od stanovanja do bara, pa seveda sotekmovalce. Nekako sem se kar navadila biti tukaj in se bo res čudno vrniti v realnost.

Kakšne načrte imaš za prihodnost?

Najprej si bom privoščila en teden počitka, potem pa spet začela delati. Še vedno si zelo želim odpreti svojo vinoteko in si bom prizadevala, da ta cilj čimprej uresničim.

To soboto, 5. januarja 2019, ne zamudite velikega finala resničnostnega šova Bar. Šov pa lahko spremljate tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
BAR oddaja v živo
Planet TV Glasujte za velikega zmagovalca Bara!
Bar
Planet TV Nika še vedno v Baru!
Bar
Planet TV Nika tik pred velikim finalom v solzah odhaja domov!
Ne spreglejte