SiolNET. Planet TV Bar
1,76

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Ali barovec Tadej namenoma bojkotira svojo skupino?

1,76

termometer

tadej

V Baru bodo od zdaj naprej stregli tudi kuhani gin. Da ga bodo znali pravilno pripraviti in postreči, jim je Emi organiziral izobraževanje, vendar to ni šlo ravno po načrtih. Tadejeva priprava je bila pravo razočaranje. Ali to počne namenoma?

Zaostritev tekmovanja z dodatnim pridobivanjem točk je v skupini prinesla tudi več tekmovalnosti in želje po zmagi. Sledenje navodilom in upoštevanje korakov je nekaj, česar se morajo natančno držati, vendar je očitno to navodilo šlo mimo Tadeja

Ko je bil namreč na vrsti za pripravo kuhanega gina, ni upošteval navodil inštruktorice in gin pripravil po svoje. Korakom ni sledil in se zagovarjal, da pijači dodaja svojo noto. Z videnim preostali člani njegove skupine zelo očitno niso bili zadovoljni. Ali Tadej namenoma bojkotira svojo ekipo, je zdaj pereče vprašanje. 

Kako se bo zadeva razpletla in kakšen splet dogodkov je Tadejeva poteza potegnila za sabo, preverite že nocoj ob 22.30 na Planetu, v novi epizodi Bara!
  bar Planet TV Take slike na Instagramu objavlja barovec Tadej #foto Bar - Tadej joka Planet TV Vodja Katarina o Tadeju sprejela šokantno odločitev #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 22
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin