SiolNET. Novice Volitve 2018
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Takšen balkon je imela kandidatka za poslanko, ki naj bi se borila za pravice živali #video

10

termometer

psi
Foto: Facebook

Samanta Rejc Debevec, ki na Listi novinarja Bojana Požarja kandidira za poslanko, pri čemer v ospredje postavlja svoj boj za pravice živali, se je na Facebooku znašla pod plazom kritik Simona Mihoriča iz društva Srce za bulle, ki jo obtožuje slabe skrbi za pse.

Video:  Planet TV


"Ona bi se borila za dobrobit živali kar naenkrat, a njen kuža je cele dneve zaprt v stanovanju, le potrebo, tako malo kot veliko, dela po balkonu, kar je vidno iz naših slik," je zapisal Mihorič.

psi Foto: Facebook Kot trdi, so Rejčevo večkrat iskali doma, vendar ni hotela iz stanovanja. Po opozorilih prek Facebooka naj bi sicer očistila balkon, a naj bi umazanijo z balkona le zmetala drugam. Prejšnji teden v petek je bil balkon po Mihoričevih besedah znova poln pasjih iztrebkov. "V glavnem, ona ni oseba, ki bi imela kakršno koli živalco ob sebi, kaj šele da bi se borila za njih," je poudaril.

"Fotografija je bila posneta, ko je med mojo odsotnostjo za moje živali, zajce, mačko in psa, skrbel prijatelj. Očitno je prijatelju včasih zmanjkalo časa, kar je tudi razumljivo, da bi, poleg skrbi za moje živali, tudi vedno počistil celo teraso, kamor je po mojem navodilu spuščal kužiko Snežko," se je na očitke odzvala Rejčeva.

Samanta Rejc Debevec je v preteklosti sodelovala v šovu Top model, ustanovila je modno agencijo Samanta S, z bivšim možem Borisom Škrjancem pa se je lotila organizacije lepotnega tekmovanja Miss Eco. Samanta Rejc Debevec je v preteklosti sodelovala v šovu Top model, ustanovila je modno agencijo Samanta S, z bivšim možem Borisom Škrjancem pa se je lotila organizacije lepotnega tekmovanja Miss Eco. Foto: Mediaspeed "Fotografijo, morda jih je tudi več, je posnela soseda, ki me že od moje ločitve dalje nenehno nadleguje. Soseda je poklicala tudi veterinarsko inšpekcijo, ki je seveda prišla in ugotovila, da je za moje živali dobro poskrbljeno," je poudarila.

"Vem tudi, da sem zaradi moje kandidature za poslanko na Listi novinarja Bojana Požarja upravičeno pred očmi javnosti, zato sem zadevo tudi pojasnila. Ostajam velika ljubiteljica in imetnica živali, se pa kmalu selim iz te hiše, da bomo vsi, tudi moje živali, imeli mir pred tole sosedo. S tem pisanjem zaključujem to temo," je še zapisala Samanta Rejc Debevec, ki na Listi novinarja Bojana Požarja kandidira v volilni enoti Ljubljana Bežigrad.

"Ala ji vera, da skrbi za pet živali," je za Planet TV v telefonskem pogovoru dejal predsednik stranke Bojan Požar.

Spodaj si oglejte nekaj današnjih fotografij balkona Samante Rejc Debevec.

s s s

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 292
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin