Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Četrtek,
19. 5. 2011,
15.12

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

David Beckham prostitucija

Četrtek, 19. 5. 2011, 15.12

8 let, 6 mesecev

Strauss-Kahnova dobaviteljica nekdanja Beckhamova ljubica

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Zdi se, da mediji po vsem svetu tekmujejo, kdo bo izbrskal čim več žgečkljivih podrobnosti o spolnih izletih v New Yorku zaprtega Strauss-Kahna.

Vrstijo se nove domnevne obtožbe o spolni živahnosti zdaj že nekdanjega prvega moža mednarodnega denarnega sklada Dominiqua Strauss-Kahna, a ker jih spremljajo tudi demantiji nekaterih prej objavljenih namigov – denimo o tem, da je sobarica, ki je spravila Strauss-Kahna v newyorški pripor, okužena z virusom HIV – je treba tudi najnovejše objave jemati z zdravo mero previdnosti. Denar na roke Tako se je pojavila tudi objava znane newyorške zvodnice Kristin M. Davis (in ne ameriške igralke Kristin Davis), ta je med stranke svoje verige "ustanov za osebne storitve" privabila nemalo znanih in javnih oseb. Davisova zatrjuje, da je bil Strauss-Kahn dvakrat stranka njene agencije Wicked Models, prvič leta 2006, ko še ni poveljeval mednarodnemu denarnemu skladu, drugič pa leta 2009. Vsakič je Francoz za spremljevalko odštel okoli 2.500 dolarjev v gotovini.

Naročnika in lastnico agencije naj bi povezala Irma Nici, pariška prostitutka in lastnica enega od bordelov, sicer bosansko-hercegovskega porekla, ki je zaslovela pred tremi leti, ko so jo povezali z najbolj znanim odjemalcem storitev gospe Davis: nekdanji guverner, 54. po vrsti, ameriške zvezne države New York Eliot Spitzer (tamkajšnjo javnost je med svojim poveljevanjem razdelil s svojim zakonskim predlogom za uzakonitev istospolnih porok) je zato moral odstopiti in je danes zaposlen kot novinar in politični komentator v programski hiši CNN.

Nicijeva med drugim zatrjuje tudi, da je med svoje stranke in ljubimce vpisala nogometaša Davida Beckhama, za kar naj bi računala 10 tisoč dolarjev, poklicani nogometaš je to od prvega trenutka zanikal.

Večina deklet naj bi ga opisala kot nasilneža Tako Davisova kot Nicijeva naj bi medijem zatrdili, da je Strauss-Kahn do deklet nasilen in da so se ga poskušale izogibati kljub visokemu plačilu. Brazilka, ki jo je Davisova "namestila" Strauss-Kahnu jeseni 2009, tovrstnih pripomb na njegovo ravnanje sicer ni imela. Tudi preostalih ni bilo mogoče slišati, da bi se pritoževale čez svojega naročnika, dokler pred dnevi ni izbruhnil škandal, zaradi katerega te dni v poročilih Strauss-Kahna videvamo v lisicah.

Ne spreglejte