SiolNET. Novice Svet
0,61

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ryanair že julija odpira nove letalske povezave iz Zagreba

0,61

termometer

Ryanair
Slika je simbolična. Foto: Reuters

Ryanair v Zagrebu odpira novo bazo. Naložba na zagrebškem letališču Franja Tuđmana je ocenjena na 200 milijonov evrov, zaposlili naj bi dodatnih 60 ljudi.

Irski nizkocenovni letalski prevoznik Ryanair je danes potrdil, da bo svojo novo bazo v Zagrebu odprl že 23. julija, kar je dva meseca prej, kot je napovedoval marca. Kot je pojasnil, se je za julijsko odprtje odločil zaradi okrepljenega povpraševanja po njegovih letalskih storitvah.

Povezave z Italijo in Belgijo

Poleg spremembe termina odprtja baze za dve letali je Ryanair napovedal tudi bolj zgodnjo vzpostavitev novih letalskih povezav od dosedanjih načrtov. Tako bo povezavo Zagreb−Milano (Bergamo) vzpostavil 17. junija in ne šele julija, kot je napovedal marca. Na junijski termin je z julijskega prestavil tudi polete med letališčema Zagreb in Charleroi pri Bruslju.

Air France Posel danes Peti povratnik na brniško letališče

Enkrat tedensko tudi na Norveško, v Nemčijo …

Veliko zanimanje za povezave Ryanaira z Zagrebom dokazuje tudi napoved še dveh dodatnih povezav k že prej napovedanim 12. Od začetka septembra bo tako z letališča v Zagrebu najmanj enkrat tedensko letel na 14 mednarodnih progah, med drugim v Pariz, London, Rim, Göteborg, Oslo, Podgorico, Frankfurt in Dortmund.

Do začetka maja cenejše karte

Iz Ryanaira so potnikom sporočili, da lahko do 13. maja na njihovi spletni strani rezervirajo letalske vozovnice za vse polete do 31. oktobra po še bolj ugodnih cenah. Ob tem so izpostavili, da se zaradi pandemije covid-19 zavedajo možnosti za prestavitev ali spremembo datuma potovanja. Zato so potnikom omogočili, da to storijo največ dvakrat brez plačila nadomestila.

Letalo Novice Letalo z dopustniki po trku s ptico nazaj na Brnik Terminal na letališču Brnik Digisvet Pandemiji navkljub nastaja novo slovensko okno v (letalski) svet

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin