SiolNET. Novice Svet
1,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Putina skrbi alkoholizem med ožjimi sodelavci, padla je raven discipline

1,36

termometer

Vladimir Putin | Putin je pred kratkim med obiskom ruskih regij dvakrat govoril o nevarnosti alkohola. | Foto: Guliver Image
Putin je pred kratkim med obiskom ruskih regij dvakrat govoril o nevarnosti alkohola. Foto: Guliver Image

Ruski ministri, njihovi namestniki, zaposleni v predsedniški administraciji, člani varnostnega sveta, direktorji državnih korporacij in guvernerji stres odganjajo s prekomernim uživanjem alkohola, poroča neodvisni ruski medij Meduza. 

Ruski predsednik Vladimir Putin je vse bolj zaskrbljen zaradi problematike alkoholizma med svojimi najbližjimi sodelavci, poroča Meduza.

Po navedbah dveh virov, ki sta spregovorila za Meduzo, je težava postala izrazitejša od začetka invazije na Ukrajino.  

Alkoholizem se pojavlja med ministri, njihovimi namestniki, med zaposlenimi v predsedniški administraciji, člani varnostnega sveta ter med direktorji državnih korporacij in guvernerji. Glavni razlog je stres, ki ga je povzročila invazija na Ukrajino oziroma predvsem sankcije, ki so jih druge države uvedle proti Rusiji.

Putina zelo moti, da je zaradi alkohola padla raven discipline, še poroča medij Meduza. Pred kratkim je med obiskom ruskih regij dvakrat govoril o nevarnosti alkohola. To je sicer tema, o kateri ne govori pogosto.

Pojasnil je, da je v okviru boja proti odvisnosti od alkohola "treba spodbujati zdrav način življenja".

"Nič ne sme biti potisnjeno pod preprogo. Ukvarjati se moramo z najnujnejšimi težavami, prosim, bodite pozorni na to," je dejal Putin na obisku v regiji Kirov, kjer je stopnja alkoholizma izjemno visoka.

Vladimir Putin Novice Putina je čakal ves svet. Prvi nagovor prestavili za en dan. #vŽivo M-55S tank slovenska vojska Novice 28 slovenskih tankov v Ukrajino, 40 nemških transporterjev v Slovenijo Novice Tako se zabavajo ukrajinski vojaki #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin