Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 9. 2024,
17.34

Osveženo pred

3 ure, 49 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

Natisni članek

voznik reševanje promet promet policija ZDA

Petek, 27. 9. 2024, 17.34

3 ure, 49 minut

Policist na pomoč zmedenemu vozniku kar med vožnjo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,60

Policist iz Michigana je sredi septembra izvedel nenavadno intervencijo v prometu, ko je pomagal vozniku z zdravstvenimi težavami, ki je vijugal po cesti. Ker vozniku nikakor ni uspelo ustaviti, mu je policist pomagal iz premikajočega se vozila. 

Namestniki šerifovega urada okrožja Macomb so 12. septembra na cesti naleteli na voznika, ki je vozil približno osem kilometrov na uro. Ker ni mogel ustaviti, so vključili modre luči in sirene ter se mu počasi približali. 

63-letni moški za volanom poltovornjaka je bil videti zmeden in navodil policistov ni razumel, čeprav mu je v nekem trenutku uspelo spustiti okno in za kratek čas pritisniti na zavoro. 

Policist, ki je bil na sovoznikovi strani patruljnega vozila, je nato splezal skozi okno v poltovornjak, medtem ko sta se vozili počasi premikali, in čez nekaj trenutkov ustavil vozilo 63-letnika.

Policisti so hitro poklicali družinskega člana in se pozanimali o voznikovem zdravstvenem stanju, gasilci okrožja Clinton pa so na terenu začeli oskrbo voznika. Po navedbah policije so moškega nato odpeljali v bolnišnico v nadaljnjo zdravniško oskrbo.

piton, Tajska, ženska, reševanje
Novice Grozljivo srečanje s pitonom: Tajko je v objemu držal dve uri #video
deklica, dron, reševanje
Novice Dron posnel reševanje deklice, ki je v spanju zašla v gozd #video
Ne spreglejte