Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
11. 5. 2013,
16.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

New Jersey umor kriza

Sobota, 11. 5. 2013, 16.51

8 let

Kriza s talci v New Jerseyju: moški ubil dekle in njenega otroka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Moški se je zabarikadiral v svoj dom v Trentonu v ameriški zvezni državi New Jersey, oblasti pa se z njim pogajajo o izpustitvi talcev, za katere verjamejo, da so otroci njegovega dekleta.

V mirni ulici v Trentonu v zvezni državi New Jersey se odvija prava drama. Pred vrati nekega doma stojijo policijska vozila, ulico so preplavili pripadniki specialnih enot in policisti. Prisotni so tudi pogajalci, ki so v stiku z moškim, za katerega verjamejo, da je ubil svoje dekle in enega izmed njenih otrok. V hiši so še trije otroci, poroča Russia Today.

Grozil jim je s pištolo, nato za talce vzel otroke Lokalni mediji še poročajo, da so policisti prejeli klic na pomoč, na katerega so se tudi odzvali. Ko so stopili v hišo, so našli žensko truplo, moški pa je policistom najprej grozil s pištolo, nato pa za talce vzel otroke svojega dekleta. Policisti so se umaknili iz hiše in poklicali dodatne okrepitve. "Pred hišo so policisti, specialci in pogajalci," je povedal poročnik trentonske policije Mark Kieffer. "Evakuirali smo bližnje hiše, zdaj se pogovarjamo z njim," je po poročanju CNN-a še povedal Kieffer.

Bratranec umrle ženske Ray Kelly je za New Jersey News povedal, da je imela njegova sestrična Carmen Kelley pet otrok, štirje pa so bili v hiši, ko se je začela drama. Med njimi sta dve dekleti in dva fanta. "Tega moškega je spoznala pred tremi meseci," je povedal Kelly, vendar pa ni razkril identitete moškega.

Pogajanja so še v teku Sosedje so povedali, da se je par v sosesko preselil pred dvema mesecema. Medtem, ko naj bi bili trije otroci še vedno živi, pa naj bi eden izmed njih umrl. Pogajalci se trudijo, da bi moški zapustil hišo brez orožja in brez nasilja.

Ne spreglejte