SiolNET. Novice Svet
4,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Grozljivka v kopalnici: "Raje se takoj preselim" #video

4,85

termometer

Po spletu je zaokrožil videoposnetek iz kopalnice neznanega para, v kateri je iz vidno izbočenega stropa najprej le kapljalo, nato pa se je v nekaj sekundah napihnil kot balon in se pretrgal, iz njega pa je bruhnila izredno umazana voda. Kaj se je zgodilo, ni znano, so pa uporabniki spletnega foruma Reddit našli nekaj teorij.

Nemarno poplavo, ki jo bo prava muka očistiti, je najverjetneje povzročila počena cev sistema za gašenje, ki ga imajo mnoge sodobne stanovanjske zgradbe, je na Redditu zapisal eden od uporabnikov. Voda v teh ceveh se namreč pogosto sploh ne menja in sčasoma postaja vse temnejša, ker se z njo mešajo rja in razni sedimenti. 

Drugi raje verjamejo bolj želodec obračajoči teoriji – počila naj bi kanalizacijska cev in v stanovanje so se izlile komunalne odplake iz zgornjih gospodinjstev, ki so se prej nekaj časa zbirale v stropu.

Mnogi uporabniki Reddita so sicer izrazili presenečenje nad upogljivostjo stropa. Ta je bil najverjetneje prepleskan z zidno barvo z vsebnostjo lateksa, ki je pogosta izbira za pleskanje kopalnic, saj je takšna barva hidrofobna (voda je ne spere).  Mnogi uporabniki Reddita so sicer izrazili presenečenje nad upogljivostjo stropa. Ta je bil najverjetneje prepleskan z zidno barvo z vsebnostjo lateksa, ki je pogosta izbira za pleskanje kopalnic, saj je takšna barva hidrofobna (voda je ne spere).  Foto: Matic Tomšič / Posnetek zaslona

"J***š to, raje se takoj preselim," se je na misel o saniranju škode v komentarjih videoposnetka odzval eden od uporabnikov Reddita, drugi pa je zapisal, da je "hiša najverjetneje zakleta, saj je prizor videti kot nekaj iz nočne more".

Oglejte si tudi:

Župnik, Hrvaška Novice Hrvaški duhovnik kilometer nad Makarsko izgubil vero #video Eksplozija Novice Hišo uničila epska eksplozija: "Prekleto, pa rekel sem jim" #video Ledena gora Digisvet Izjemno redek prizor: led se je iz vode dvignil kot stolpnica #video Amy Digisvet V minuti je postala najbolj osovražena ženska na svetu #video Žerjav Digisvet Izumil je nov način, kako človeka spraviti ob živce #video Los Digisvet "Marsikdo se ne zaveda velikosti te živali, dokler je ne vidi" #video Sestre Novice Poglejte, kakšno zaščitno opremo so dali medicinskim sestram #video London, teroristični napad Novice Nenavadno orožje: poglejte, s čim se je junak lotil terorista #video Sara Cody Digisvet Koronavirus: zdravnica ni upoštevala lastnega nasveta #video Znanstveni poskus Digisvet Znanstveni poskus spektakularno ušel z vajeti #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin