Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 1. 2016,
12.36

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

prostitucija Srbija BiH

Torek, 26. 1. 2016, 12.36

6 let, 6 mesecev

"Glamur" in beda balkanske prostitucije (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Blic poroča o "glamurozni prostituciji", ko so srbske estradnice za spolne usluge računale tudi do dva tisoč evrov, BiH pa je šokiral posnetek dveh deklet, ki sta svoji telesi prodajali za 45 evrov.

Na neki spletni strani okoli 400 Srbkinj ponuja svoje spolne usluge bogatašem, ti pa so pripravljeni plačati na stotine evrov, piše srbski Blic. Dekleta, številne naj bi bile del srbske estrade, naj ne bi imela zvodnikov, piše na spletni strani, kjer ponujajo svoje usluge, a po pisanju Blica to ni res, saj naj bi za njimi stala celotna mašinerije.

Ena od strank je za Blic povedala, da so vsa dekleta zelo glamurozna, "kot da bi odhajala na podelitev oskarjev". Srbske obveščevalne službe so po pisanju medijev odkrile, da Srbkinje delajo kot prostitutke tudi v bogatih arabskih državah, kjer stranke iščejo dekleta pod sloganom "Mlajše kot so, boljše je".

Vlogo zvodnika v tem primeru pod krinko lažnih izborov za miss in manekenskih poslov igrajo zvezde njihove estrade. Kot prostitutke delajo misice in manekenke pa tudi dekleta, ki se pojavljajo v različnih resničnostnih šovih. Večina deklet na uro računa 120 evrov, za štiri ure 500, za cel dan pa med 1.200 in dva tisoč evri. Srbkinje bogatim Arabcem padejo v oči zaradi svojih oblačil in silikona, še dodaja Blic.

Objavili pogajanje o ceni s prostitutkama Za precej manj pa sta svoji telesi na ulici prodajali prostitutki v BiH. Na strani skupine "V živo z balkanskih ulic" na Facebooku se je pojavil šokanten posnetek dveh mladih prostitutk, ki je nastal v Gradačcu.

Trije moški, katerih obrazov se ne vidi, so ustavili svoj avtomobil ob prostitutkah in ju povprašali po cenah za njune usluge. Celoten pogovor so posneli s kamero. Dekleti sta povedali, da je cena za vse tri moške 90 konvertibilnih mark (45 evrov).

Po neuspešnem pogajanju o znižanju cene, sta pojasnili, da tega ne moreta narediti, ker imata šefa (zvodnika). Moški so se odpeljali, nato pa na spletu objavili posnetek pogovora.

Ne spreglejte