SiolNET. Novice Svet
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Brez poslovnih idej? Začnite rezati milo. #video

0,45

termometer

rezanje peska pesek
Foto: Instagram

Ljudje smo raznolika bitja z zanimivimi odvisnostmi in definicijami užitka. Eden izmed najzanimivejših trendov zadnjega časa, ob katerem ljudje uživajo in jih celo pomirja, je rezanje peska, mila in drugih "rezljivih" materialov. Za nekatere so posnetki rezanja sprostitev, za druge pa poslovna priložnost.

Na socialnih omrežjih lahko najdemo na stotine uporabnikov, ki svoje življenje posvečajo presenetljivo zadovoljivemu rezanju. Za tiste, ki izstopajo in so si pridobili veliko zvestih sledilcev, pa je to odlična priložnost za zaslužek prek oglaševanja na svoji strani.

Socialna omrežja so postala močna oglaševalska orodja, ki se jih lahko s primernim znanjem in veliko sledilci dobro izkoristi. Samo objavljanje v večini primerov ne prinese zaslužka, da pa se služiti z oglaševanjem svojih ali tujih izdelkov in storitev. Najhitreje rastoče družbeno omrežje trenutno je Instagram, ki je drugo najbolj popularno družbeno omrežje pri nas.

Za posnetke je uporabljen tako imenovan kinetični pesek - mokra mivka, ki vsebuje silikonsko olje, da se lepše reže. V večini trgovin z otroškimi igračami se ga da dobiti tudi pri nas, saj je v prvi vrsti namenjen ustvarjanju peščenih potičk, gradov in drugih otroških kreacij.

Eden izmed priljubljenih uporabnikov Instagrama, ki se ukvarja zgolj in samo z rezanjem peska, je Sandtagious. Njegov profil je eden izmed najbolj inovativnih na tem področju. Danes ima že več kot pol milijona sledilcev in več kot tristo objav. 

Za rezanje peska pa ne uporablja samo nožev, ampak tudi druge trdne predmete različnih oblik.

 

Hey everyone, here is a video with some nice smooshes and fast cutting at the end.  I know some of you don’t like reverse, but the first video was perfect for it.  I have only used this specific potato masher a couple times and it worked out nicely… plus I got a new tenderizer (orange video). I might have to use that to really smash the sand and do a slow-mo or something 😊  Anyways, enjoy! More videos coming soon of course. -- 💥 Be sure to Subscribe to my youtube channel for longer videos. Link is in my bio.💥 -- #sandtagious #kineticsand #KineticSandisfying #talisatossell #sandvideo #satisfying #satisfyingvideos #satisfyingvideo #satisfied #satisfaction #sand #relax #sleepaid #asmr #asmrsand #calming #crunchysand #oddlysatisfying

A post shared by Sandtagious (@sand.tagious) on

Priljubljeni so tudi obratni posnetki, kjer se rezan pesek sestavlja nazaj v celoto.

Eden izmed najbolj priljubljenih rezalcev mila je uporabnik Instragrama Asmr Soap Queen, ki ima več kot sto tisoč sledilcev in se približuje tisoč objavam. Uporabnik svoje sledilce večkrat na dan sprošča z rezanjem mil različnih velikosti in barv.

 

yasss glycerin all the way full video link in bio

A post shared by Asmr Soap Queen🐝👸👑 (@asmr.soapqueen) on

Uporabnik uporablja tudi mila v obliki hrane, kot so na primer krofi.

 

DONUT soap cutting Full video link in bio

A post shared by Asmr Soap Queen🐝👸👑 (@asmr.soapqueen) on

 

Part two of this joy (full video link in bio)

A post shared by Asmr Soap Queen🐝👸👑 (@asmr.soapqueen) on  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin