SiolNET. Novice Slovenija
0,48

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zaradi te nevarnosti je spremenjen prometni režim na tej cesti nujen

0,48

termometer

cesta Zala Godovič Idrija | Dela, ki so vredna 5,9 milijona evrov, bodo končana predvidoma spomladi 2023. | Foto: Gregor Pavšič
Dela, ki so vredna 5,9 milijona evrov, bodo končana predvidoma spomladi 2023. Foto: Gregor Pavšič

Na cesti Spodnja Idrija-Godovič se bodo na odseku od Cestne baze Idrija do približno 500 metrov pred galerijo Jelični vrh danes začela dela za zaščito pred padajočim kamenjem. Promet bo predvidoma do 22. decembra potekal izmenično enosmerno, potrebne bodo tudi kratke popolne zapore.

Kot so sporočili iz direkcije za infrastrukturo, bo promet na odseku do 22. decembra potekal izmenično enosmerno.

Zaradi poseka dreves bodo potrebne tudi do 15-minutne popolne zapore, ki pa ne bodo v času prometnih konic in rednih avtobusnih linij.

V okviru del bodo postavili podajno-lovilne ograje, skalne brežine pokrili z visokonatezno jekleno mrežo, nevarne skalne bloke stabilizirali z visokonatezno jekleno mrežo, brežine stabilizirali s sidranim težkim pocinkanim pletivom in podzidali previs.

vozilo iz prometa Novice Neverjetno, kaj vse se vozi po naših cestah #foto Črnivec Novice Ta cesta bo zaprta še vsaj pol leta avtocesta gneča Avtomoto Nalet petih vozil povzročil voznik z neprilagojeno hitrostjo #foto slovenska vojska Avtomoto Premik vojaških vozil čez Slovenijo: na cestah se lahko pojavi gneča policija radar Novice Voznik začetnik po avtocesti z 202 kilometroma na uro in še drogiran pijanost Novice Pijani voznik zaspal kar sredi regionalne ceste

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin