SiolNET. Novice Slovenija
2,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Po dveh nesrečah promet na primorski avtocesti znova nemoteno teče

2,75

termometer

Zastoj primorska avtocesta | Zaradi nesreče na primorski avtocesti v smeri proti Ljubljani nastaja zastoj. | Foto: STA
Zaradi nesreče na primorski avtocesti v smeri proti Ljubljani nastaja zastoj. Foto: STA

Primorska avtocesta je bila danes popoldne zaradi prometne nesreče zaprta med počivališčem Studenec in Postojno proti Ljubljani. Promet je bil preusmerjen na regionalno cesto. Za tem pa se je nesreča zgodila še med priključkoma Logatec in Vrhnika, prav tako v smeri proti Ljubljani.

Primorska avtocesta je med počivališčem Studenec in Postojno proti Ljubljani ponovno odprta. Posledice prometne nesreče so umaknjene. Promet tako na avtocesti kot tudi na regionalni cesti med priključkoma Razdrto-Postojna, kamor je bil zaradi zaprtja avtoceste preusmerjen promet, ponovno nemoteno teče.

Kmalu zatem sta se zgodili še dve prometni nesreči. Zaradi ene je bil promet oviran na primorski avtocesti med priključkoma Logatec in Vrhnika proti Ljubljani. Zaradi druge pa je bila delno zaprta regionalna cesta Lipce-Spodnje Gorje pri Kočni.

Zastoji sicer trenutno nastajajo na regionalnih cestah Bohinj-Bled in pa Lucija-Portorož-Strunjan.

Krajši zastoji pa lahko nastajajo tudi pred delovno zaporo na vzhodni ljubljanski obvoznici pred predorom Golovec proti razcepu Malence. Pred časom se je namreč začela prenova predora Golovec, tu je tudi prepovedan promet za tovorna vozila nad 3,5 tone in avtobuse v obe smeri.

Zastoj primorska avtocesta | Foto: Jaka Lopatič Foto: Jaka Lopatič

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin