Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 8. 2021,
13.25

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

šola Zavod vozim Big Bang varnost PR članek

Petek, 27. 8. 2021, 13.25

2 leti, 7 mesecev

Varno v prometu z Big Bangom in Zavodom Vozim

Oglasno sporočilo

Z začetkom novega šolskega leta se je na ceste vrnilo približno 270 tisoč otrok in najstnikov. Pri kolesarjenju, skejtanju, vožnji z vedno bolj priljubljenimi električnimi skiroji in hoji pa so prav najmlajši tudi najbolj ranljivi udeleženci v prometu. Z uporabo telefonov in slušalk v prometu se tveganja za njih dodatno povečajo, na kar v novi vseslovenski kampanji opozarjata Big Bang in Zavod Vozim.

BB_Varno v prometu1 | Foto: V Big Bangu se zavedamo, da imamo širšo družbeno odgovornost, saj smo eden izmed največjih in najbolj prepoznavnih slovenskih prodajalcev telefonov in slušalk. Zaradi tega smo začeli novo družbeno odgovorno kampanjo, s katero želimo ozavestili problem uporabe telefonov in slušalk v prometu.

Cilj kampanje je, da bi se med državljani razširilo zavedanje, da v prometu pospravijo telefone in druge moteče dejavnike. Najbolj UAU slušalke in telefoni so namreč tisti, ki jih ne uporabljamo v prometu.

V kampanjo so vključeni tudi številni partnerji Big Bang, kot so KK Cedevita Olimpija, NK Bravo, RK Celje Pivovarna Laško, NŠ Mura, znani vplivneži in druge organizacije, ki so se poistovetili z osnovnim motivom kampanje in želijo prispevati k pozitivni spremembi.

BB_Varno v prometu2 | Foto:

Big Bang in Zavod Vozim bosta v prihodnjih mesecih pripravila serijo inovativnih delavnic za mlade, ki bodo potekale po vsej Sloveniji.

Z vključevanjem športnih klubov, športnikov in drugih vplivnežev, ki jim mladi dnevno sledijo, bodo delavnice potekale tudi v nadgrajenih formatih v fizičnem in virtualnem svetu.

Na prehodu v oktober, ko se na ceste vračajo tudi študenti, Big Bang in Zavod Vozim načrtujeta tudi večje število drugih aktivnosti, saj se zavedata, da se ustaljene navade lahko spremenijo zgolj s kontinuiranimi koraki, ki jih je treba skozi čas dopolnjevati in nadgrajevati.

 

Naročnik oglasnega sporočila je Big Bang d.o.o.

Ne spreglejte