SiolNET. Novice Slovenija
5,39

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ura moči: "Tudi za Türka bi lahko dejali, da je vazal Kučana in Golobiča" #video

5,39

termometer

"Izjava nekdanjega predsednika Danila Türka, da je Borut Pahor vazal, je neprimerna, ampak pričakovana," je v novi oddaji na Planet TV Ura moči, ki jo vodi Bojan Požar, dejal Sebastjan Jeretič.

"Izjava Danila Türka, da je Pahor vazal Janeza Janše, je neprimerna s pogleda spoštovanja funkcije predsednika države," je danes v oddaji Ura moči na Planet TV, ki jo vodi Bojan Požar, dejal Sebastjan Jeretič. Poleg njega je bil gost oddaje tudi Bernard Nežmah. "Edina moč, ki jo ima predsednik države, je spoštovanje," je nadaljeval Jeretič, ki je sicer poudaril, da to ne pomeni, da je Pahor nedotakljiv. "Seveda se lahko s predsednikom države polemizira, se ga kritizira, vendar obstaja en drug nivo politične kulture," je poudaril Jeretič in dodal, da so bile izjave Türka o Pahorju pričakovane: "Tudi on je prevzel agendo antijanšizma."

Ura moči Planet TV Bojan Požar pripravlja presenečenje tako za Slovence kot tudi Nemce #video

Poraz na volitvah

"Če bi bili do Türka tako nesramni, kot je bil on do Pahorja, bi lahko dejali, da je Türk vazal Kučana in Golobiča," je svoje mnenje pojasnil Jeretič in takoj dodal, da je to neprimerna izjava, saj je tudi do bivših predsednikov treba imeti kulturno komunikacijo. "Türk se je izkazal kot popoln zamerljivec," je vzroke za nespoštovanje do Pahorja v porazu na volitvah našel Nežmah. "Očito Türk ne more čez te svoje bolečine in je zato zelo slab politik in diplomat," je dejal Nežmah, ki je ob tem poudaril razliko med komunikacijo Türka, ko je bil še v aktivni politiki, in danes, ko ne zaseda več javnih funkcij. "Zdaj je prost in čustva prosto prihajajo na dan," je še dejal Nežmah.

Bojan Požar Novice "Židan je zaradi finančne stiske lahek plen" #video Ura moči Planet TV Ob nedeljah bo na Planetu Ura moči

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin