Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 2. 2020,
16.56

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,27

4

Natisni članek

Kanin sedežnica

Petek, 14. 2. 2020, 16.56

4 leta, 2 meseca

Tudi na Kaninu deklica visela s sedežnice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,27

4

kanin sedežnica smučišče | Deklica je bila med smučanjem oblečena v otroški smučarski kombinezon, verjetno modre ali temno zelene barve, in je najverjetneje hrvaška državljanka. | Foto Matic Klanšek Velej/Sportida

Deklica je bila med smučanjem oblečena v otroški smučarski kombinezon, verjetno modre ali temno zelene barve, in je najverjetneje hrvaška državljanka.

Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Podobno kot 12-letniku, ki je v sredo visel s sedežnice na Krvavcu, se je včeraj zgodilo tudi deklici na Kaninu, le da jo je sosedoma na sedežnici uspelo potegniti nazaj na sedež.

V četrtek okoli 13.30 je na sedežnici Prevala na smučišču Kanin med 10 in 15 metri nad tlemi in 100 metrov od vstopa na sedežnico Prevala s sedežnice obvisela neznana smučarka, stara okoli osem ali devet let, ki je bila na sedežnici skupaj z odraslo žensko in s še enim mlajšim fantom, so sporočili bovški policisti, ki jih je o tem obvestil občan.

Deklica je najverjetneje hrvaška državljanka

Fant in ženska sta jo nato povlekla na sedež. "Deklica je bila med smučanjem oblečena v otroški smučarski kombinezon, verjetno modre ali temno zelene barve, in je najverjetneje hrvaška državljanka. Več podatkov o udeležencih in samem dogodku ni znanih," so še sporočili policisti.

Bovški policisti prosijo, da se omenjene osebe zaradi razjasnitve okoliščin zglasijo na bovški policijski postaji ali pa pokličejo na interventno številko policije 113.

Na Krvavcu 12-letnik padel s sedežnice

Spomnimo – v sredo je s sedežnice na Krvavcu visel 12-letnik, ki je nato z desetih metrov padel v zaščitno mrežo, ki so jo razprostrli pod njim. Zaradi prisebnih ljudi v okolici, ki so se odzvali izredno hitro, in spleta srečnih okoliščin jo je odnesel le z zvinom kolena. Več v člankih spodaj.

Novice Junak, ki je reševal dečka: Vsi so kričali, bilo je vprašanje sekund
Krvavec, nesreča 1
Novice Našli žensko, ki je fantu na Krvavcu rešila življenje #video
Novice Policija "ujela" žensko, ki je rešila življenje fantu na Krvavcu
Ne spreglejte