Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 11. 2015,
10.52

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

advertorial E 3 elektrika paketi električna energija varčevanje življenjski slog bivanje

Petek, 6. 11. 2015, 10.52

2 meseca, 1 teden

Račun za elektriko naj bo prilagojen vašemu življenjskemu slogu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V družbi E 3 so oblikovali pakete, prilagojene navadam in življenjskemu slogu uporabnikov. Vsak lahko s pomočjo vprašalnika ugotovi, kateri paket je zanj najbolj ustrezen.

Od novembra dalje se lahko odločite, kakšen paket električne energije boste izbrali

V družbi E 3, energetika, ekologija, ekonomija so uvedli posodobljeno ponudbo za oskrbo gospodinjstev z električno energijo. Ključna novost pri osveženih paketih je, da ti upoštevajo navade in ritem življenja odjemalcev. Izdelali pa so tudi poseben vprašalnik, s katerim vsak odjemalec električne energije lahko na preprost način ugotovi, kateri paket izbrati glede na svoj način življenja in navade.

Ste za napredno, udobno, zeleno ali preprosto?

Paketi električne energije so oblikovani tako, da pravzaprav olajšajo vsakdanje življenje in ponujajo ugodnosti, skladne z življenjskim slogom. Imena paketov omogočajo asociacijo na poglavitno značilnost življenjskega sloga, tako da lahko hitro ugotovite, kateri paket bi bil za vas najboljša izbira.

Paketi:

E3 NAPREDNI je namenjen vsem, ki želijo optimizirati čas in stroške in tudi sicer uporabljajo sodobne elektronske načine poslovanja ter so pozorni na tehnološke izboljšave. Zato ta paket poleg e-računa omogoča možnost elektronskega vpogleda v podatke za daljše časovno obdobje.

E3 UDOBNI uporabnikom z razgibanim in sodobnim življenjskim slogom zagotavlja univerzalno ceno energije, ki jim ne določa tempa življenja, in še vedno prijazen račun.

E3 ZELENI je namenjen ekološko ozaveščenim posameznikom in gospodinjstvom, ki v vsakdanjem življenju skrbijo za okolje, uporabljajo varčne aparate in programe, ločujejo odpadke in podobno. E 3 za ta paket zagotavlja energijo iz obnovljivih virov.

E3 PREPROSTI je namenjen vsem, ki ne uporabljajo veliko elektronskih naprav ali pa jih ne uporabljajo pogosto. Ta paket ohranja tiskani račun.

Potrebujete pomoč pri izbiri pravega paketa?

V E 3 so pripravili kratek vprašalnik, ki odjemalcu olajša odločitev. Prepričani so namreč, da bodo s tako zasnovanimi paketi odjemalce prepričali, da je ta izbira zares najboljša zanje, in zagotavljajo, da bodo celoten postopek zamenjave uredili brezplačno.

Darko Pahor, direktor družbe E 3, pojasnjuje:

"V E 3 smo se za posodobitev ponudbe odločili že nekaj časa nazaj, dejstvo pa je, da sovpada z dinamičnim dogajanjem na trgu oskrbe z električno energijo. V E 3 vseskozi stremimo k temu, da je naša oskrba zanesljiva in storitve kakovostne. Poleg tega so se letos tudi razmere na trgu precej spremenile, zato smo prepričani, da smo izbrali učinkovito pot, da nadgradimo svojo pozicijo na zemljevidu ponudnikov električne energije. Verjamemo, da bodo odjemalci prepoznali koristi naših paketov, ki ne stavijo samo na eno prednost, temveč skušamo zagotoviti celovito in hkrati optimalno oskrbo. Zato naj odjemalci temeljito razmislijo, katerega ponudnika izberejo, saj so razlike v cenah ponudnikov minimalne, kakovost storitve različnih ponudnikov električne energije pa se močno razlikuje."

Samodejen prenos paketa za obstoječe odjemalce

Oskrba z električno energijo bo za obstoječe odjemalce družbe E 3 potekala nemoteno. Vse dozdajšnje odjemalce paketov MALI, SREDNJI, VELIKI in VELIKI PLUS bo družba samodejno prenesla na novi paket E3 PREPROSTI, pri čemer sprememba ne bo vplivala na izpolnjevanje pogodbe.

Odjemalcem dozdajšnjih paketov tako ni treba storiti ničesar, v družbi E 3 pa napovedujejo, da bo cena novega paketa električne energije nižja kot do zdaj. Hkrati pa lahko tudi vsi obstoječi odjemalci prek vprašalnika na spletni strani ugotovijo, ali kateri od preostalih treh novih paketov bolj ustreza njihovim navadam.

Ne spreglejte