SiolNET. Novice Slovenija
1,74

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Predsednik Slovenije bi bil tudi "najvišji duhovni človek" Leo Trojar

1,74

termometer

Leo Trojar | Leo Trojar | Foto: Youtube/Zajem zaslona
Leo Trojar Foto: Youtube/Zajem zaslona

Kandidaturo za predsednika Republike Slovenije namerava vložiti tudi Leo Trojar, "utemeljitelj neoantropozofije in najvišji duhovni človek v Sloveniji".

O Leu Trojarju ni veliko znanega, razen da je zastopnik Antropozofskega društva Slovenije. Iz njegovega volilnega štaba so sporočili, da je "utemeljitelj neoantropozofije in najvišji duhovni človek v Sloveniji". Kot je razvidno s spletne strani društva, je neoantropozofija "izraz več kot aktualne potrebe po hitrejšem prepoznavanju stanj objektivne realnosti in usvajanju evolucijskih spoznanj s pomočjo duhovnih znanosti ali obratno". Nekaj podrobnosti o pogledih Trojarja na aktualne teme pa lahko izveste tudi na YouTubu.

Več o Trojarju bo znano prihodnji teden, ko bo najnovejši kandidat za predsednika države stopil pred medije.

Ministrstva za zunanje zadeve. Anže Logar. Novice Anže Logar tudi uradno: Po tehtnem premisleku sem se odločil ... #video Nina Krajnik Novice Nina Krajnik tudi uradno za predsednico države: Slovenska družba se mora ozdraviti Nataša Pirc Musar Novice Milan Kučan in Danilo Türk si želita Natašo Pirc Musar za predsednico #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin