SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Pomagajte narisati nasmeh

Oglasno sporočilo

Trgovine Eurospin Slovenija že četrto leto sodelujejo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pri zbiranju sredstev za šolske potrebščine otrok iz socialno ogroženih družin. Letošnji projekt se ponaša s posebno ustvarjalno noto; od vsakega zavoja barvnih kred, ki jih lahko kupite v vseh trgovinah Eurospin po Sloveniji, bodo za dobrodelne namene namenili 1 evro.

Eurospin

Sredstva bodo zbirali od 1. junija do 31. oktobra 2021. Cena posameznega kompleta je 3,99 evra, od vsakega prodanega zavoja pa bodo namenili 1,00 evro v dobrodelne namene. Pomagati bo mogoče tudi z enkratno donacijo 5,00 evrov, in sicer s poslanim SMS-sporočilom SMEH5 na številko 1919. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekom Slovenije, Telemach, A1 in T2.

Poleg zbiranja sredstev za šolske potrebščine pa se je Eurospin odločil tudi razveseliti vse otroke. V zadnjem letu so bili predolgo omejeni na štiri stene, zato potrebujejo zdaj čim več druženja.

Zato bodo na kar sedmih lokacijah ob nedeljah, ko so trgovine zaprte, dali na voljo svoja parkirišča. Potekale bodo kreativne delavnice, vodene igre za celo družino in risanje s kredo po tleh. Postavljeni bodo poligoni za kolesa, animator bo otroke povezal s plesom in igro, razveselili jih bodo skriti gostje in bogate nagrade. Ustvarjanje s kredami, dobrodošlo druženje otrok in zbiranje sredstev bo potekalo na sedmih lokacijah:

  • 13. junij Kranj,
  • 20. junij Novo mesto,
  • 27. junij Izola,
  • 5. september Ptuj,
  • 12. september Sežana,
  • 19. september Nova Gorica.

Datumi pa se bodo prilagajali glede na vremensko napoved. Za aktualne informacije sledite blagovni znamki Eurospin Slovenija na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Vabimo vas tudi, da si ogledate brošuro Pomagajmo narisati nasmeh, kjer vas čakajo tudi zanimive ideje za igre s kredo.

Naročnik oglasne vsebine je EUROSPIN EKO, D.O.O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin